Zamena ventila u vodovodnom šahtu

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Zamena ventila u šahtu, je baš kao i zamena cevi u kupatilu. I jednu i drugu intervenciju rade vodoinstalateri.

Naravno, kada je šaht u pitanju, ali i cevi, ne bi trebalo ništa da dirate sami, jer je velika verovatnoća da napravite još veći problem. Zamena ventila u šahtu jeste kompleksna procedura, koju uvek rade stručni vodoinstalateri.

Zamena ventila u šahtu se odnose na zamenu ventila na vodomeru, koji se nalazi u šahtu i kojih ima dva.Ipak. ventil ispod vodomera, ne može da menja običan vodoinstalater, već samo služba gradskog vodovoda.Ipak, ventil koji se nalazi na vodomeru, može biti zamenjen od strane vodoinstalatera.

Zamena ventila u šahtu je veoma važna intervencija koju obavljaju naši vodoinstalateri, skoro svakodnevno. Ljudi obično pitaju za cenu prek telefona, ali vodoinstalater vam može dati samo okvirnu cenu, dok ćete realnu procenu dobiti tek kada vodoinstalater ili više njih izađe na teren.

Mnogo je bole rešenje da celu intervenciju prepustite profesionalnim ovlašćenim vodoinstalaterima, koji imaju licencu ali i bogato iskustvo.

Uvek izaberite servis koji ima službu za hitne intervencije, jer možete biti sigurni da su dostupni 24 sata, 7 dana u nedelji.

Iako niste sigurni da li je neka intervencija hitna ili ne, ipak možete pozvati i uvek ćete dobiti dobar savet, tako da ostanete bezbedni, dok ekipa ne izađe na teren. uz to profesionalni servis dace vam račun i garanciju a, tako ste mnogo mirniji u svom domu ili poslovnom prostoru, šta god da se desi.

Ukoliko ste primetili da je ventil oštećen ili korodirao u šahtu, bolje je pozvati i proveriti, radi vaše sigurnosti. Sve ostalo prepustite vodoinstalaterima, jer ćete na taj način najviše uštedeti.

Ukoliko se opredelite sami da popravljate i menjate ventil, možete napraviti veoma skupu grešku iz neznanja i na kraju možete biti primorani da ponovo zovete vodoinstalatere.