Servis Gorenje veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je uređaj koji je neophodan u svakom domaćinstvu. Bez obzira da li se radi o jednoj osobi ili je u pitanju porodica koja ima više članova, među kojima su i mala deca, veš mašina se uključuje skoro svakodnevno. 

Pranje veša na ruke je davna prošlost, i to bi u današnje vreme bilo sasvim nezamislivo. Takođe, kada naša veš mašina stane sa radom, iz bilo kog razloga, domaćice često uhvati panika. Razlog je jednostavan – veš se veoma brzo nagomila i posle je izuzetno teško sve dovesti u red. Zbog toga nam je važno da znamo na koga možemo da se oslonimo u svakom trenutku.

Serviser za Gorenje veš mašine


Gorenje veš mašine su oduvek bile najpopularnije, zbog toga što su konstantno nudile adekvatan odnos između cene i kvaliteta, i bile su veoma dugotrajne.

Jednom kupite veš mašinu i zaboravite kada je to bilo. Danas je vek ovih uređaja nešto kraći, iz raznih razloga, ali to ne znači da ne mogu da traju dosta godina, posebno ako se pravilno održavaju.

Popravka Gorenje veš mašina


Šta znači pravilno održavanje? To je, pre svega, pozivanje vašeg majstora, s vremena na vreme, da pogleda veš mašinu i da li je sve u redu. Problem može da bude nevidljiv u početku, ali kasnije da stvori veće probleme i da iziskuje veći novac za opravku. Primer za to je filter na veš mašini. Filter ima ulogu da spreči da u mašinu prodru razni delovi odeće koji bi izazvali zagušenje, a to mogu da budu dugmad, recimo.

Majstor za Gorenje veš mašine


Takođe, filter bi trebalo redovno čistiti, kako bi on uvek bio kao nov i vršio svoju funkciju. Mnogi ljudi ne znaju kako se taj posao pravilno obavlja, a na nekim modelima veš mašina čak je teško i naći gde se filter nalazi, tj. vratanca preko kojih se on otvara. Iz svih tih razloga je uvek dobra odluka da popravku veš mašina, makar to bio i nasitniji kvar, prepustite stručnim licima. 

Gorenje servis za veš mašine Beograd


Naši serviseri dolaze na vašu adresu veoma brzo od momenta kada uputite poziv i ne ostaje vam mesta za brigu – ne postoje kvarovi koje oni ne mogu da poprave. Brzo i efikasno se sve rešava, uz pomoć originalnih i kvalitetnih delova, što je od posebnog značaja, jer vam to štedi vreme u budućnosti, pošto produžava radni vek uređaja. Pozovite nas, ako imate bilo kakav problem sa veš mašinom.