Mašina je oprala veš ali ne može da se otvori

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ako ste primetili da je veš mašina završila sa pranjem a vrata neće da se otvore, trebalo bi da znate da morate sačekati neko vreme nakon završetka programa kako biste otvorili vrata.

Ukoliko vrata pokušate da otvorite dok veš mašina još pere stvari ili je tek završila nećete uspeti jer mašina ima bezbedonosni program da vrata budu zaključana i ukoliko pokušate da ih otvorite ranije nećete uspeti i možete pokvariti mašinu za veš.

Ako ipak znate za ovu caku, moguće je da je došlo do kvara na vrazima veš mašine, da je oštećena bravica pomoću koje se zatvrara i pravi vakum između vrata i veš mašine i to bi trebalo da popravi vodoinstalater.

Još jedna situacija je moguća kod ovog kvara a to je zadržavanje vode u bubnju, zbog čega programator misli da program pranja nije završen i taj problem bi trebalo da ispita vodoinstalater.

Možete pozvati naš servis i zatražiti hitan dolazak. U najkraćem roku ćemo se potruditi da dođemo kod vas a svim neophodnim alatom i otvormo veš mašinu a zatim i da rešimo problem.

Naš vodoinstalater će pažljivo ukloniti vrata veš mašine, a pre toga će isključiti vodu, da se ona ne bi razlila po Vašem kupatilu. Zatvaranje vode je prva stvar koju naši majstori rade iz bezbedonosnih razloga, a nakon toga sledi otkrivanje samog problema  a na kraju i popravka.