Kada krene centrifuga mašina skače po prostoriji

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Jedan od mogućih uzroka skakanja veš mašine dok radi centrifuga može biti neravnoteža unutar bubnja mašine.  Ako veš nije ravnomerno raspoređen ili ako se pojedini komadi zakače, to može izazvati neravnotežu koja dovodi do skakanja mašine.

Preporučljivo je pažljivo rasporediti veš unutar bubnja kako bi se izbegla neravnoteža. Važno je da poštujete ograničenu količinu veša koja se može oprati u toku jednog ciklusa pranja u vašoj veš mašini, a svaka veš mašina ima tačno određenu težinu i to bi trebalo poštovati, inače može doći do ovakvih pojava ali i oštećenja delova unutar mašine.

Takođe, uzrok problema može biti i nepravilno postavljanje mašine na neravnu površinu. Veš mašina treba biti postavljena na ravnu i stabilnu površinu kako bi mogla pravilno funkcionisati tokom centrifuge.  Nivelacija se radi pre postavljanja nove veš mašine, a za nivelaciju možete takođe pozvati naš servis.

Oštećeni ili istrošeni amortizeri takođe mogu biti krivci za nekontrolisano ponašanje mašine tokom centrifuge. Amortizeri služe da apsorbuju vibracije i održavaju stabilnost mašine. Ako su oštećeni, zamena je neophodna kako bi  veš mašina ispravno radila.

Sve te probleme uspešno rešavaju naši vodoinstalateri koje možete pozvati i zakazati dolazak na adresu na teritoriji Beograda. Tu smo i za fizička i za pravna lica, dok smo za hitne intervencije dostupni svim danima.

Sa nama ste sigurni jer dajemo račun i garanciju na sve delove koje zamenimo u toku jedne intervencije u sklopu poravke veš mašine