Veš mašina prestala da greje vodu na svim programima

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada mašina ne greje vodu ni na jednom programu, tada je potpuno nefunkcionalna i neupotrebljiva. Ipak , ovaj problem za one iskusnije upućuje na pokvaren grejač koji je ili oštećen ili potpuno pokvaren usled dužeg rada ili nakupljenog kamenca. Osnovna funkcija grejača je da greje vodu a kada toga nema svaki vodoinstalater će prvo posumnjati na njega. Problem sa grejačem jeste da se oko njega nakuplja kamenac što otežava zagrvanje i vremenom ga oštećuje. Serviseri uvek preporučuju da se kamenac redovno čisti da ne bi dolazilo do ovih problema.  Vodoinstalater će proceniti ukoliko je i kd vas problem  grejač da li je potrebno samo da se on očiisti ili je potrebno da se u potpunosti zameni.

Sledeći problem može biti problem sa termostatom. On kontroliše temperaturu vode tokom pranja. Ako je termostat neispravan, mašina može imati problema s održavanjem odgovarajuće temperature. Pregledajte termostat i zamenite ga ako je potrebno.
Neispravne električne instalacije mogu ometati rad grejača vode. Proverite sve električne konektore, osigurače i prekidače kako biste videli da li ima prekida u električnom sistemu.

Ako je filter na ulazu vode zapušen, može smanjiti dotok vode u mašinu, što utiče na efikasnost grejanja. Redovno čišćenje filtera može pomoći u održavanju nesmetanog protoka vode.

Važno je da znate da sve ove stvari ne morate da radite sami. Pozovite naš servis iskusnih vodoisntalatera i zakažite dolazak na vašu adresu. Pored toga što pokrivamo područje celog Beograda, radimo i hitne intervencije u našoj hitnoj službi koja vam je dostupna 24/7.