Popravka elektronike

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je neophodna u svakom domaćinstvu, tako da se bez nje ne može zamisliti svakodnevni normalan život. To je posebno važno u porodicama gde je više članova i postoje mala deca koja se često prljaju dok se hrane ili kada se igraju.

Kako god, kada vam se pokvari veš mašina, odnosno, neki njen deo, tada je potrebno da se odmah obratite našim ekipama da majstori pogledaju u čemu je kvar.

Na ovaj način ćete veoma brzo ponovo dobiti uređaj koji će biti u funkciji, tako da ćete moći da nastavite sa neometanim redovnim obavezama.

Elektronika na veš mašini je vrlo složena, i kod popravke zahteva iskusnog servisera. Šta je zapravo elektronika? Ona se nalazi smeštena na prednjem delu veš mašine, dakle, iza glavnog panela. Postoji programerski jezik koji veš mašina razume, i to su komande, koje ćemo mi dati u obliku signala. Dakle, uključićemo veš mašinu, a potom ćemo na primer, zahtevati od nje da uključi određeni program, da centrifugu postavi na broj obrtaja koji hoćemo, da uradi predpranje ili ne i slično.

Kada se desi kvar na elektronici, to onda dalje implicira druge probleme, kao što je prestanak funkcionisanja programatora. To bi praktično izgledalo ovako: vi pritiskate tipke, ali se ništa ne dešava. 

Kod elektronike je nepoželjeno pregrevanje, tako da njen kvar može izazvati i pregrevanje pojedinih delova. Kada imate pokvarenu elektroniku na veš mašini, nećete biti u stanju ni da je koristite, tako da je vaša najbolja odluka da se odmah obratite našim ekipama kako bi rešile ovu nemilu situaciju.

Naši serviseri su ljudi koji rade taj posao kroz dugi niz godina i to se meri decenijama. Tokom svog tog perioda, u praksi su videli sve moguće situacije, pa ništa ne može da ih iznenadi, niti postoji kvar koji ne mogu da reše. 

Ako želite da znate cenu usluge, tada vam savetujemo strpljenje, zbog toga što ne želimo da vam pružimo informacije koje neće biti sasvim tačne, pa da se na terenu ispostavi nešto drugo. Naime, majstor mora da pregleda uređaj, da uspostavi tačnu i preciznu dijagnostiku, pa tek onda da vam kaže koliko treba da platite za popravku. Popravka nekada uključuje zamenu nekog dela, a ponekad je dovoljno samo da se taj deo sanira, tj. opravi. To sve zavisi od procene masjtora na licu mesta, zato se i konačna cena saopštava tada.

Kada su hitne intervencije u pitanju, možemo da budemo na vašoj adresi za do sat vremena, bilo gde na teritoriji Beograda.