Servis veš mašina Žarkovo

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

U servis veš mašine često spada i samo doterivanje, dorađivanje i nameštanje veš mašine. Kako veš mašina ne bi pravila buku a i kako se ne bi oštetila vremenom, potrebno je da se uradi pravilna nivelacija veš mašine, a to znači da veš mašina stoji ravno na podlozi, tako da je teret ravnomerno raspoređen. Ukoliko vaša veš mašina lupa, treska i šeta se po kupatilu tokom pranja veša, to znači da vam majstor nije dobro uradio nivelaciju veš mašina. Iako ovo nije kvar koji može trenutno da ugrozi rad veš mašine, vremenom bi mogao da dovede do njenog oštećenja,a svakodnevno pravi buku što može uticati na vaš miran san i odmor.

Popravka veš mašina Žarkovo


Kako se to više ne bi dešavalo, potrebno je da pozovete ovlašćeni servis i zakažete nivelaciju veš mašine. Nivelacija veš mašine nije klasična popravka, već više nameštanje i doterivanje mašine, kako ona ne bi proizvodila buku tokom pranja i ne bi pravila lom po kupatilu. Sigurni smo da znate kako izgleda veš mašina koja skače po kupatilu, a na njoj je često nešto od pribora koji svakodnevno koristite. Mnogo lomljivih predmeta koji zapadnu iza mašine i polome se. Kako vam se to ne bi dešavalo, zatražite da se uradi nivelacija veš mašine.

Majstor za mašinu za pranje veša Žarkovo


Nivelacija veš mašine nije skupa i traje veoma kratko. Cena nivelacije je oko 1.000-2.000 dinara, što nije mnogo ako znate da ćete se rešiti svakodnevnog lupanja veš mašine, a ta buka može smetati, ne samo vama već i komšijama. Nivelacija traje svega nekoliko minuta, a majstor će proveriti da li je podloga na kojoj stoji mašina ravna, ukoliko nije na nogice će ugraditi stopice koje sprečavaju kretanje mašine po kupatilu. Nivelisanje veš mašine je veoma važno, jer sprečava oštećenja bubnja, poboljšava rad centrifuge i ukupnog rada amortizera veš mašine. Nivelisanje veš mašine majstori rade svakodnevno. Nivelisanje se obično radi na početku, kada tek kupite veš mašinu, prilikom njene montaže, kako bi ona imala pravilan položaj i kako se ne bi pomerala vremenom. 

Ovlašćeni servis za veš mašine u Žarkovu


Dešava se da delovi veš mašine propadaju tokom vremena, jer dolaze u kontakt sa vodom, pa nogice mogu biti oštećene od korozije i tada se pojavljuju problemi sa nivelisanjem mašine. Zato je važno da pozovete majstora iz ovlašćenog servisa, koji će mašinu pregledati i namestiti, tako da jooj obezbedi pravilan i bezbedan rad.