Šta raditi kad mašina za veš krene da skače?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je neophodna u svakom domaćinstvu, tako da ne možemo da zamislimo svakodnevno funkcionisanje ako sa ovim uređajem nešto nije u redu.

Ipak, to se dešava, iz razloga što mnoge porodice, posebno one koje imaju malu decu, uključuju mašinu više puta u toku dana i tako stalno.

Jedna od lošijih situacija koja može da vam se desi jeste da veš mašina počne da skače. Ovo deluje neobično nekome ko to nije imao prilike da vidi, ali zaista mašina može da počne da šeta po kupatilu, pomerajući se značajno od mesta na kome je bila postavljena.

Ovde nemate puno mudrovanja, i jednostavno treba zvati majstore da bi videli šta to nije u redu. Moguće da su stradali ležajevi ili amortizeri, a i neki drugi kvar je takođe moguć. Majstori će na licu mesta sagledati obim posla i reći će vam cenu za tu uslugu. Izbegava se saopštavanje paušalnih cena preko telefona, jer dok se ne vidi tačno šta je u pitanju, vrlo je neprofesionalno pružati osetljive informacije tipa cene usluge. Zovite i majstori će doći, a dolazak je gratis.