Servis Ariston veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašine Ariston su veoma popularne u Srbiji, pošto se radi o svetski poznatom brendu, koji je dokazao svoje kvalitete. Veš mašine su visoke energetske efikasnosti, takođe je i učinak pranja odličan, a cena spram svega toga što uređaj nudi, izuzetno realna. 

Zato je Ariston česti izbor, ali kao i svaka druga veš mašina, i ona može da se pokvari i da zakaže u funkcionisanju. Stoga je dobro da znamo da se u svakom trenutku na nekoga možemo osloniti ko će popraviti uređaj. 

Serviser za Ariston veš mašine


Naši serviseri vredno rade i onda kada niko sem dežurnih službi ne radi: tokom bilo kog doba dana ili noći, preko vikenda, verskih i državnih praznika, godišnjih odmora... Jednostavno, neće se desiti da zovete, a da vam niko ne primi poziv i ne izađe na teren. Šta više, na adresu se stiže i u roku od sat vremena, kada je nešto hitno, tako da je važno da odmah zovete, čim primetite da nešto nije kako treba. 

Popravka Ariston veš mašina


Sve ostalo, prepustite majstorima. Ne postoji kvar koji oni ne mogu da poprave, pošto rade svoj posao preko dvadeset godina, i tokom tog dugog perioda su videli sve moguće situacije i ništa ne može da ih iznenadi, niti da ne znaju kako da odreaguju. 

Imaju profesionalni alat, originalne rezervne delove koji potiču direktno od proizvođača i na njih se dobija garancija. Iskustvo, znanje, stručnost – to je sve što vam ide u prilog, ako angažujete naše ekipe. Cene su izuzetno realne, i na ruke majstora se takođe izdaje garancija.

Majstor za Ariston veš mašine


Pri tome, majstori uvek mogu da odgovore na vaša pitanja, ako vam nešto nije jasno kod održavanja veš mašine, kako bi to trebalo raditi, koliko često, da li sami ili uvek treba zvati stručna lica... Dolazak je besplatan na teritoriji Beograda, što je isto značajna stavka. 

Ariston servis za veš mašine Beograd


Upravo iz tog razloga se cene ne govore preko telefona, jer nije ni moguće reći tačan iznos za kvar koji nije viđen uživo. Orijentacione cene su uvek podložne promenama, i mogu da budu niže ili više, sve zavisi od procene majstora. Te procene su realne, a novčani iznos takav da svako može sebi da priušti kvalitetnu profesionalnu uslugu.

Pozovite i uverite se u rad naših ekipa i u dostupnost u zaista svakom trenutku. Pozivi van radnog vremena, kao i hitne intervencije, se naplaćuju neznatno više, iz opravdanih razloga.