Servis veš mašina Višnjica

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Posle nekog vremena dolazi do propadanja delova u veš mašni. Delovi se troše usled korišćenja i u dodiru sa vodom, od trenja i upotrebe i potrebno ih je zameniti. Mnoge domaćice imaju problem sa vratima na veš mašini, koja neće da se zatvore ili otvore. Ukoliko niste znali, mašina neće početi sa radom, ako  vrata od veš mašine nisu sto posto zatvorena.

Zato ne pokušavajte da uključite mašinu za pranje veša, ako imate problem sa vratima i gumom koja se nalazi u bubnju mašine. Radije pozovite servisera, koji će vam zameniti gumu i delove na vratima, nakon čega će vaša mašina za pranje veša biti kao nova.

Popravka veš mašina  Višnjica


Ukoliko majstor proceni da je tunel guma glavni krivac, zbog kog mašina neće da se zatvori, on će je skinuti i zameniti novom. Tunel guma ima funkciju da napravi dihtung, tako da voda u bubnju, tokom procesa pranja ne može da izađe napolje.

Ukoliko je ona oštećena ili se pocepala nakon puno godina korišćenja, majstor će je zameniti, potpuno novom u skladu sa modelom mašine. Ukoliko su na tunel gumi manja ili veća oštećenja, voda će naći svoj put i cureti, zbog čega će oštetiti druge delove i onemogućavati pravilan rad mašine.

Majstor za popravku mašina za pranje veša Višnjica


Sam proces popravke veš mašine i zamene tunel gume izgleda tako što majstor prvo povlači tunel gumu, ka unutra. Po potrebi se skida gornji poklopac, u zavisnosti od veš mašine. Majstor će nakon skidanja poklopca skinuti čeličnu oprugu koja drži gumu, a tek nakon toga se skida kompletna tunel guma sa veš mašine. Nova tunel guma se pažljivo namešta u žljeb, tako da pravilno prianja i napravi dihtung. Nakon nameštanja tunel gume, majstor će vratiti oprugu na novu tunel gumu.

Ovlašćeni serviser za veš mašine u Višnjici


Svaku popravku radije prepustite stručnjacima, nego amaterima, jer vam se može desiti da platite mnogo više novca nego što ste planirali. Ovlašćeni servisi nude profesionalnu uslugu za koju dobijate i račun i garanciju. Ove pogodnosti su posebno važne pravnim licima koji moraju uvek da imaju veš mašine potpuno spremne, kao što su npr. perionice veša, kojima je profesionalna i brza ulsuga veoma važna, jer im od nje zavisi i posao. Zato kada birate, izaberite ovlašćeni servis koji je u neposrednoj blizini vaše lokacije, kako bi majstor mogao za kratko vreme da stigne kod vas, što je naročito važno za hitne intervencije.