Zamena grejača na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je sastavni deo svakog domaćinstva i svake porodice, i bez nje bi funkcionisanje bilo veoma teško zamislivo. Pranje veša na ruke predstavlja davnu prošlost, tako da sad ni one delove odeće koji bi morali da se operu odvojeno, ne peremo ručno, već ih stavimo na program koji nam nudi veš mašina.

Postoje programi za sintetiku, pamuk do 60 ili 90 stepeni, sa predpranjem i bez, zatim program za vunu, lagane i nežne stvari, i mnogo toga još. 

Kada se veš mašina pokvari, tada nastaje prava panika, jer se bez čistog veša zaista ne može. Ovo posebno važi za porodice koje imaju malu decu, koja se često isprljaju dok se hrane ili tokom igre.

Jedan od čestih kvarova na veš mašina je upravo grejač. Grejač služi da zagreje vodu do određene temperature koju želimo da postignemo za pranje. Da li ste se zapitali, šta je uzrok kvara grejača, zbog čega on strada?

Glavni krivac je tvrda voda, koja je uzročnik pojave kamenca. Kada kamenad obloži grejač i kada se nakupe naslage, tada se i sama voda sporije greje, a i više električne energije se troši. U jednom trenutku, grejač neće više raditi, pa nećete biti u mogućnosti da perete veš toplom vodom. 

Zbog toga je potrebno pozvati majstore. Oni će izvaditi stari grejač i jednostavno zameniti novim, tako da će sve biti završeno u veoma kratkom roku. Ono što je za vas od krucijalne važnosti, to je da ne brinete šta će biti ugrađeno u vašu veš mašinu, zbog toga što mi koristimo samo originalne rezervne delove, koji potiču od proizvođača veš mašine.

Na takav rezervni deo mi dajemo garanciju, što znači da će vas on služiti u određenom vremenskom periodu bez ikakvih problema. Ne preporučujemo da sami radite zamenu grejača i da koristite delove koji su jeftini, i da vas baš ta niska cena privuče, pošto se mnogo puta u praksi pokazalo, da kada se u veš mašinu ugrade delovi sumjivog porekla i kvaliteta, da se tada napravi veća šteta nego korist. 

Naime, ubrzo ponovo morate da menjate isti deo, da zovete stručna lica da završe posao, pa se tako isti rad obavlja dva puta, što dovodi do utroška vremena, novca, energije, živaca... Rešite ceo problem odjednom, tako što ćete pozvati naše majstore koji će doći onda kada vama to odgovara. Cene zamene grejača su više nego realne, tako da svako može sebi da priušti kvalitetnu uslugu.