Servis AEG veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada ne bismo imali veš mašine, ili kada taj uređaj ne bi bio ispravan, onda bismo morali prati veš na ruke. Kome se još dopada ta ideja? Definitivno, nikome.

Nekada su se sve stvari prale na ruke, ili samo neke, koje nisu mogle da se mešaju sa drugim delovima odeće. Danas postoje programi kod svih modela veš mašina, koji omogućavaju pranje pamuka, vune, sintetike i svega ostalo. Centrifugu možete da podesite na manje ili više obrata, da stavite program za kuvanje, sa predpranjem i još dosta toga.

Ipak, koliko god da je vaša veš mašina dobra i pouzdana, ipak može da se pokvari u nekom trenutku. Razlog za kvar može da bude, jednostavno, istrošenost od svakodnevne upotrebe. 

Serviser za AEG veš mašine


Ono što je bitno, to je da nijedan kvar ne bi trebalo da se ignoriše. Ako vidite da nešto nije u redu, tada bi trebalo momentalno pozvati majstora. Stara izreka kaže da se nijedan kvar nije popravio sam od sebe, već da je samo postao veći i napravio veću štetu. Zbog toga, sanirajte na vreme male kvarove, dok nisu doveli do toga da morate da menjate deo za veš mašinu.

Popravka AEG veš mašina


U celoj ovoj priči je od presudnog značaja da imate na koga da se oslonite, da znate da postoje majstori koje je moguće pozvati u bilo kom trenutku. To bi ukratko značilo da naše ekipe dežuraju i van radnog vremena, tokom vikenda, praznika, godišnjih odmora i onda kada niko ne radi. 

Na vašoj adresi, majstori će biti za oko sat vremena, bez obzira gde se nalazite na teritoriji Beograda. Takođe, dopašće vam se informacija da se dolazak ne naplaćuje, već samo ruke majstora i materijal koji se tom prilikom potroši.

Majstor za AEG veš mašine


Delovi koji se menjaju su originalni, dakle, od proizvođača. To je vrlo bitno, pošto ne želite da ugrađujete bilo šta u vašu veš mašinu, samo zbog toga što taj deo ima nisku cenu. Naši majstori rade isključivo sa pravim delovima, na koje se daje pismena garancija. 

AEG servis za veš mašine Beograd


Garantni list se izdaje i za pružanje same usluge, tako da se možete obratiti ako nešto ne bude funkcionisalo kako treba. Mada, u praksi se ovo veoma retko događa i ono što je mnogo češće, to je da zadovoljne mušterije rado prenose svoje iskrene preporuke dalje, svojim prijateljima, rođacima, komšijama, kolegama...

Svako želi dobrog majstora, pouzdanog, koji radi po realnim cenama.