Veš mašina nema snage da okrene bubanj

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Dešava se i to da veš mašina nema snage da okrene bubanj, pa je samim tim pranje veša nemoguće. Ovo je situacija koja zabrinjava mnoge domaćice i one se pitaju da li postoji rešenje problema ili će morati da kupe nov uređaj?

Nemojte nagađati i mučiti se tim pitanjima, već jednostavno pozovite naše majstore. Oni će doći do vas u roku od sat vremena od mometa poziva, ako svoju intervecniju smatrate hitnom i da ne može da čeka. U porodicama gde ima male dece ili više članova, takva je sitaucija da se veš mora  prati svakodnevno, pa se čak uređaj uključuje i više puta dnevno.

Jasno je da se ovde ne može čekati. Naši majstori dolazak do vas ne naplaćuju, već samo uslugu  koju vam pružaju i delove koje zamene. Ovde može da bude problem u motoru, i da zato veš mašina nema snage da pokrene i okreće bubanj.

Sve u svemu, kada majstori pogledaju, i uspostave preciznu i tačnu dijagnostiku, tada ćete znati i cenu ove popravke. Ona se ne menja u toku rada, pa nema nekih iznenađenja ni skrivenih troškova.