Servis veš mašina Čukarica

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašine bi trebalo redovno održavati, a pod tim pojmom mislimo na više stvari. Prva od njih je redovno čišćenje filtera. Filter ima ulogu da na sebi nakupi sve ono što ne bi trebalo da ode dalje u uređaj i da izazove neki kvar. To mogu da budu dlake ili dugmad, na primer. Ako ne čistite svoj filter, onda može da se dogodi da mašina prestane da radi, da ne okreće bubanj, pa da mislite da je crkla ili da je u pitanju neki veći kvar.

Čišćenje filtera neki ljudi rade sami, ali je uvek bolja odluka da sve prepustite stručnim licima, pošto ćete samo tako zaista znati da je sve urađeno onako kako treba. 

Popravka veš mašina Čukarica


Druga stvar koja se takođe odnosi na pažljivo rukovanje veš mašine i produžavanje njenog radnog veka, jeste koliko ćemo je opteretiti. Naime, uvek bi trebalo, pre puštanja u rad uređaja, proveriti koju količinu suvog veša može da primi. Nekad je to pet ili sedam kilograma, pa se uverite koliko je tačno kod modela koji ste vi kupili.

Ako je mašina previše natrpana, tada može da dođe do toga da stradaju ležajevi, na primer, da se spusti bubanj i mnogo toga još. 

Majstor za mašinu za pranje veša Čukarica


Koji god kvar da nas zadesi dobro je da znamo da možemo da se obratimo stručnim licima u bilo kom trenutku. To su naši serviseri koji dežuraju pokraj telefona u svako doba dana i noći, tokom vikenda, praznika, godišnjih odmora... Dakle, čak i ako je u toku Nova godina ili Božić, vi možete da pozovete, ili ako je trenutno dva sata iza ponoći.

Ekipe će na vašim vratima biti za oko sat vremena od kako je primljen poziv. To se onda naziva hitnim intervencijama, ali one su ponekad neizbežne i mogu da pomognu da ne dođe do nekog još većeg kvara. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Čukarici


Kada je reč o cenama, one su vrlo realne i prihvatljive svakome, tako da bilo ko može da priušti kvalitetno opravljenu veš mašinu. Ono što se izbegava to je davanje informacija putem telefona, jer one ne mogu nikada da budu sasvim tačne. Cene koje se tako kažu samo su paušalne i orijentacione, i na terenu mogu da budu niže ili više. Dakle, sve što je potrebno to je da se strpite, ekipe će pogledati uređaj i znaćete koliko popravka veš mašine košta.