Servis veš mašina Čukarica

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašine su složeni uređaji koji zahtevaju redovno održavanje kako bi ostale u optimalnom radnom stanju. Osim čišćenja filtera, važno je redovno čistiti i bubanj veš mašine. Nakupljanje prljavštine i ostataka deterdženta u bubnju može dovesti do neprijatnih mirisa ili čak oštećenja tkanina tokom pranja. Takođe, preporučuje se redovno čišćenje gumenog dihtunga vrata veš mašine, jer se tu često zadržavaju ostaci vlage i prljavštine koji mogu dovesti do stvaranja buđi ili neprijatnih mirisa.

Pored toga, treba obratiti pažnju i na cev za odvod vode. Ako se u njoj nakupi prljavština ili blokira, može doći do problema sa pražnjenjem vode iz veš mašine. Redovno proveravajte cev i očistite je po potrebi kako biste izbegli neprijatna iznenađenja tokom pranja veša.

Nije dovoljno samo čistiti veš mašinu spolja, već je važno i povremeno je dezinfikovati kako biste eliminisali bakterije i gljivice koje se mogu nakupiti unutar nje. Za to možete koristiti specijalne dezinfekcijske proizvode ili prirodne alternative poput sirćetne kiseline.

Takođe, preporučuje se da povremeno proverite i stanje creva koja dovode vodu do veš mašine. Ako primetite curenje ili oštećenja na crevima, odmah ih zamenite kako biste izbegli moguće poplave ili oštećenja na podu.

Ne zaboravite ni na redovnu proveru rada ventila za dovod vode. Ako primetite da voda sporije puni bubanj ili da postoji curenje vode oko ventila, to može biti znak da je potrebno zameniti ventil kako bi veš mašina nastavila da radi ispravno.

Uz sve navedene korake održavanja, važno je i pratiti uputstva proizvođača veš mašine. Svaki model može imati specifične zahteve za održavanje i čišćenje, pa je važno da se pridržavate preporuka proizvođača kako biste produžili vek trajanja vaše veš mašine i osigurali njenu optimalnu funkcionalnost.

Ukoliko primetite bilo kakve nepravilnosti u radu veš mašine, poput čudnih zvukova ili problema sa centrifugiranjem, nemojte oklevati da pozovete stručnjaka za popravku veš mašina. Ponekad je bolje preventivno reagovati kako bi se izbegle veće štete ili troškovi popravke u budućnosti.

Redovno održavanje veš mašine nije samo stvar estetike i higijene, već i investicija u dugoročnu funkcionalnost i efikasnost uređaja. S pravilnom negom i održavanjem, vaša veš mašina će vam pružiti godine pouzdanog rada i besprekorno čiste veš.

Popravka veš mašina Čukarica

Druga stvar koja se takođe odnosi na pažljivo rukovanje veš mašine i produžavanje njenog radnog veka, jeste koliko ćemo je opteretiti. Naime, uvek bi trebalo, pre puštanja u rad uređaja, proveriti koju količinu suvog veša može da primi. Nekad je to pet ili sedam kilograma, pa se uverite koliko je tačno kod modela koji ste vi kupili.

Ako je mašina previše natrpana, tada može da dođe do toga da stradaju ležajevi, na primer, da se spusti bubanj i mnogo toga još. 

Majstor za mašinu za pranje veša Čukarica

Koji god kvar da nas zadesi dobro je da znamo da možemo da se obratimo stručnim licima u bilo kom trenutku. To su naši serviseri koji dežuraju pokraj telefona u svako doba dana i noći, tokom vikenda, praznika, godišnjih odmora... Dakle, čak i ako je u toku Nova godina ili Božić, vi možete da pozovete, ili ako je trenutno dva sata iza ponoći.

Ekipe će na vašim vratima biti za oko sat vremena od kako je primljen poziv. To se onda naziva hitnim intervencijama, ali one su ponekad neizbežne i mogu da pomognu da ne dođe do nekog još većeg kvara. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Čukarici

Kada je reč o cenama, one su vrlo realne i prihvatljive svakome, tako da bilo ko može da priušti kvalitetno opravljenu veš mašinu. Ono što se izbegava to je davanje informacija putem telefona, jer one ne mogu nikada da budu sasvim tačne. Cene koje se tako kažu samo su paušalne i orijentacione, i na terenu mogu da budu niže ili više. Dakle, sve što je potrebno to je da se strpite, ekipe će pogledati uređaj i znaćete koliko popravka veš mašine košta.