Servis veš mašina Beograd

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je neophodan uređaj u svakom domaćinstvu. U današnje vreme je sasvim nezamislivo prati veš na ruke, i takve radnje pripadaju našim bakama.

Naime, moderni modeli veš mašina poseduju programe za sve što poželimo. Ako hoćemo da operemo pamuk na programu za iskuvavanje, podesićemo na 95 stepeni, ili možda na 60 stepeni, sa predpranjem ili bez. Takođe, ako imamo stvari od sintetike, za to postoji program, kao i za vunu, koja se pere na nižim temperaturama, a i buban se okreće na drugačiji način. Dakle, sve što želimo da peremo, potrebno je pažljivo da razvrstamo, i jednostavno uključimo program. 

Zbog toga, ako se nešto dogodi sa našom veš mašinom, tada nas običn uhvati panika, posebno ako ima više članova u domaćinstvu i veš i posteljina moraju stalno da budu čisti. Dobro je tada znati da postoje majstori koji su dostupni u svakom trenutku i da uvek možemo da se obratimo.

 

Servis veš mašina Beograd i okolina

Naši majstori rade servisiranje svim modela i vrsta veš mašina i to na čitavoj teritoriji Beograda i okoline. Ako je u pitanju hitna intervencija, u stanju su da stignu za do sat vremena, od trenutka kada prime poziv. Sa sobom nose profesionalni alat, svu potrebnu opremu i pribor, što sve služi u svrsi pravilne dijagnostike i otklanjanja kvara.

Za njih ne postoji radno vreme, niti praznici, godišnji odmori, vikendi... U bilo koje doba dana ili noći, moguće je okrenuti broj telefona i prijaviti kvar, ako smatrate da je ta intervencija hitna i da ne može da čeka. 

 

Ovlašćeni servis za popravku veš mašina

Za klijente je vrlo važno ko im popravlja tako važan uređaj kao što je veš mašina. Mi smo ovlašćeni servis, koji posluje preko dvadeset godina, pa sa ponosom možemo istaći da ne postoji kvar koji nismo uspeli da rešimo i da saniramo. Na svoj rad dajemo garanciju. 

Kada je reč o rezervnim delovima, pažljivi smo pri tome šta ugrađujemo u vaš uređaj. Biramo da deo koji je rezervni potiče od istog proizvođača koji je i napravio mašinu koju koristite. Taj deo je nov, nekorišćen, i takođe ima svoj garantni list. Ovo je bitna sigurnost za vas, jer sa tim delom nećete imati problem u dugom nizu godina. 

 

Najbolji serviseri na teritoriji Beograda

Naši serviseri se slobodno mogu svrstati među najbolje na teritoriji Beograda, jer preporuke govore tome u prilog. Za dvadeset godina rada, stvorili smo pravu armiju zadovoljnih klijenata, koji svoje preporuke iskreno prenose dalje svojim rođacima, prijateljima, komšijama, poznanicima, kolegama... – jer, svakome je dobro došao dobar i pouzdan, kvalitetan majstor.

 

Popravka svih vrsta veš mašina

Sve vrste veš mašina se popravljaju po veoma realnim cenama, što znači da one nisu nerealno niske, pošto tada ni rad ne bi mogao da bude kvalitetan, već su cene takve da su prihvatljive svakome ko očekuje profesionalnu uslugu. Vršimo popravku svih vrsta veš mašina:

 

Garancija za servisirane veš mašine

Kao što smo naveli, nudi se garancija na sve izvršene usluge, tako da je nakon naše intervencije, vaša veš mašina kao nova, i može verno da vas služi u narednom periodu. Jedino što savetujemo to je da se obavlja periodično održavanje, kako biste produžili njen radni vek. 

Pod tim mislimo, pre svega, na čišćenje filtera, na primer. To bi značilo da svaka mašina ima jedan deo koji sakuplja razne fizičke predmete, kao što su dugmad ili novčići, i sve što može da zaostane u džepovima garderobe ili otpadne sa posteljine, na primer. Da nije filtera, ovakvi delovi bi otišli preko pumpe dalje u sam uređaj, a onda bi uzrokovali značajnu materijalnu štetu, koja mnogo više košta od redovnog čišćenja filtera. Na primer, mogu da se slome krilca ili propeler pumpe.

 

Iskustvo i preporuka klijenata

Iskustva klijenata govore da nam se isti ljudi uvek iznova vraćaju, kada imaju neki problem sa veš mašinom, ili je ona jednostavno odradila svoj radni vek i sada hoće da je zamene drugom. Neretko nas pitaju koji model preporučujemo, koji ima najviše ocene korisnika, ili gde je idealan odnos između cene i kvaliteta. Mi volimo da izađemo u susret klijentima i sa ovim zahtevima i da im olakšamo donošenje tako važne odluke kao što je koju tačno mašinu kupiti, koji model, od kog proizvođača i tome slično. 

Pored toga, spremni smo da pružimo uslugu povezivanja mašine i njenog puštanja u rad, pošto to mora da obavi stručno lice, kako bi vam važila garancija. Nakon svega toga, kao što smo naveli, pratite uputstva proizvođača, u smislu, koliko suvog veša treba da stavite u mašinu, da je ne biste preopteretili. Neki modeli dozvoljavaju pet kilograma veša, dok drugi mogu da p rime i preko sedam. Dakle, striktno se pridržavajte svih ovih smernica, kako biste izbegli da vam stradaju amortizeri, ležajevi, tunel guma na vratima, sama vrata i mnogo toga još.

Ako se ipak desi neki kvar, u svakom trenutku možete da nas okrenete i mi ćemo izaći na lice mesta.