Uključene sve lampice i mašina neće da se pokrene

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Upalili ste veš mašinu i lampice sijaju, deluje kao da je sve u redu, ali veš mašina ne kreće sa radom. Jedan od prvih uzroka možete otkriti tako što ćete proveriti daali su vrata od veš mašine dobro zatvorena. Mnogi ne znaju da veš mašina ne može da počne sa radom ako vrata od veš mašine nisu dobro zatvorena. Takođe vrata od veš mašine ne mogu da se otvore dok veš mašina radi, pa je ovo prvi i najjednostavninji korak koji možete uraditi.

Drugi logičan korak je da proverite napajanje, da li je tu došlo do greške i da li je veš mašina u suštini ispravna.

Treći  uzrok može biti povezan sa elektro instalacijama. Moguće je da veš mašina nije dobro priključena na struju ili da je došo do prekida u kablovima. U ovom slučaju kvar može u bilo kom delu mašine. Majstori prvo proveravaju cevi koje mogu biti zapušene. Pa je ovo sledeći korak. Ukoliko su cevi zapušene mašina ne može da povuče vodu i ciklus pranja neće otpočeti.

Uputstvo za upotrebu uvek dolazi uz svaki uređaj ali ga većina nas ga odmah izgubi il baci to je velika greška, jer svaki model im svoje specifičnosti i možda je rešenje jako jednostavno i sve što bi trebalo da uradite je da pronađete korak koji možete apraviti da bi mašina počela sa radom.

Ukoliko nemate vremena ni želje da istražuete, uvek možete pozvati naš servis i zakazati dolazak. Naši profesionalci za servis veš mađina će doči na vašu adresu i uraditi dijagnostiku i popravku veš mašine.