U delu veš mašine za omekšivač ostaje voda

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada koristite veš mašinu, možda ste primetili da se u delu predviđenom za omekšivač, nakuplja voda. Ovo može biti izuzetno frustrirajuće, pogotovo ako ste kupili skupi omekšivač i ne želite da bacate novac na tečnost koju vaša mašina ne koristi na pravi način. Srećom postoji nekoliko korisnih rešenja za ovaj problem.

Jedan od razloga zašto se voda nakuplja u delu za omekšivač je da je količina vode u vašoj veš mašini suviše velika u odnosu na količinu veša koji perete. Ako punite mašinu sa manje veša, ili povećate količinu omekšivača koju koristite, to bi moglo pomoći u rešavanju ovog problema.

Drugi razlog može biti prevelika količina omekšivača za vašu mašinu. Proverite uputstva za korišćenje svog omekšivača i pratite preporučenu količinu koju treba dodati u mašinu.

Takođe, dešava se da vaša veš mašina ima začepljeni filter koji sprečava protok vode. Ako se voda ne može odvesti iz mašine, ona će se nakupljati u delu za omekšivač. U ovom slučaju, potrebno je očistiti filter i proveriti da li se voda u ovom delu i dalje nakuplja.

Ukoliko se ovo i dalje nastavlja, možete pozvati naš vodoinstalaterski servis koji uvek daje garanciju na sve usluge. Radimo 24 sata dnevno/7 dana u nedelji. Uspešno rešavamo sve problem u vezi sa veš mašinom. Naš vodoinstalater će doći na vašu adresu i pregledati pregradu za omekšivač i prašak kao i da li mašina pravilno pokreće vodu.

Ne morate brinuti. svaki deo veš mašine se može zameniti, a posebno pregrada za prašak, ipak važno je da ustanovimo zašto dolazi do nakupljanja vode u ovom delu veš mašine.