Servis veš mašina Vračar

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Davno su prošla vremena kada je pranje veša bilo isključivo ručno. To su bila vremena naših baka, kada moderne veš mašine sa različitim programima nisu bile dostupne. Tada su domaćice morale ručno da peru veš, odvajajući materijale poput vune koje zahtevaju poseban tretman.

Danas su veš mašine postale izuzetno napredne, sa programatorima koji omogućavaju podešavanje programa u skladu sa vrstom veša i materijalom. Postoje programi za pamuk sa predpranjem na 60 stepeni, kao i programi za sintetiku, vunu, ili čak kuvanje veša na visokim temperaturama za posteljinu i slično.

Zahvaljujući ovim naprednim funkcijama, gubi se potreba za ručnim pranjem veša u većini slučajeva. Međutim, postoji jedan izuzetak - kada je veš mašina pokvarena. U takvim situacijama, domaćinstvo može biti prinuđeno da ručno opere veš dok se mašina ne popravi.

Kada dođe do kvara veš mašine, važno je reagovati brzo i pozvati stručnjake za popravku veš mašina kako bi se problem što pre rešio. Naši majstori su tu da pruže pouzdanu uslugu popravke veš mašina i osiguraju da vaša mašina ponovo bude u funkciji u najkraćem mogućem roku.

Nemojte dozvoliti da kvar veš mašine poremeti vaše svakodnevne aktivnosti. Kontaktirajte naš tim stručnjaka za popravku veš mašina i osigurajte brzu i efikasnu intervenciju kako biste se što pre vratili normalnom režimu pranja veša.

Popravka veš mašina Vračar

Kada se veš mašina pokvari, tada nas obično uhvati panika, pošto je opran i čist veš neophodan svakoga dana. Žurimo da nađemo majstora koji će što pre doći, a da nam pri tome, pruži uslugu koja je vrhunskog kvaliteta, tako da o tom kvaru više ne moramo da razmišljamo. 

Upravo zbog toga možete da se oslonite na naše majstore, koji dežuraju u svakom trenutku. Spremni su i na hitne intervencije, što znači da kod vas, na vašoj adresi, mogu da budu za najdalje sat vremena. Ovakva intervencija se naplaćuje nešto više od rednovnog cenovnika, i to je iz sasvim razumljivih i opravdanih razloga. 

Sve druge intervencije su redovne, tako da se vreme zakazuje onda kada vama to odgovara. Majstori će doći, pogledati veš mašinu, dijagnostikovati kvari i reći će vam na kraju, koliko to sve košta. Naravno, ako je potrebno promeniti neki deo, onda će on biti originalan, i poticaće direktno od proizvođača, tako da ne morate da se brinete šta se ugrađuje u vašu mašinu. 

Majstor za mašinu za pranje veša Vračar

Pored toga, na sve delove koji se menjaju, izdaje se garancija, a garantni list dobijate i za samu uslugu, tj. ruke majstora. Stoga, u narednom periodu možete da budete mirni i spokojni, jer znate da je opravka veša mašine odrađena kvalitetno, profesionalno i stručno, prema svim pravilima same struke. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Vračaru

Poziv možete da uputite bilo kada, i da očekujete ekipe. Njihovo iskustvo je dugo preko dvadeset godina, što je isto jedna vrsta garancije da ne postoji kvar koji ne može da bude uspešno rešen. Nakon što odrade posao, majstori uvek imaju iskrene preporuke zadovoljnih mušterija, jer svakome je potreban dobar i pouzdan majstor za važan uređaj kao što je veš mašina.