Zamena odvodnog creva na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Creva su važan deo veš mašine jer odvode i dovode vodu u veš mašinu. Kada su ona oštećena ili pokvarena, može doći do prljanja vode izlivanja vode van veš mašine i drugih nepoželjnih kvarova koje možete rešiti ako pozovete naš servis.

Sama zamena creva nije veliki problem, potrebno je da vodoinstalater proceni koje je crevo oštećeno ili lošeg kvaliteta i da ga zameni drugim odgovarajućim i novim crevom.

Takođe je važno da se crevo pravlilno postavi, jer iako je novo i kvalitetno, crevo može cureti zbog lose i nestručne montaže.

Zamena odvodnog creva ne košta mnogo i zato nemojte čekati da vam se veš nakuplja, već pozovite naš servis i zakažite intrevciju na vašoj adresi.

Sam process zamene podrazumeva da se mašina isključi iz struje da se rastavi i da se proceni koje crevo tačno pravi problem, tako što pušta vodu jer je oštećeno i koje crevo treba zameniti. Nakon što se provera završi, majstor će skinuti staro crevo, a možda i više njih i uraditi zamenu.

Provera intervecija je glavni i završni korak u našem servisu. Majstor će ponovo povezati creva i mašinu i pustiti je u rad, kako bi ustanovio da li i dalje ima curenja.

Ukoliko nema sve je u redu i vi kao klijent dobijate račun i garanciju. Naš servis možete pozvati bez obzira na deo grada u kome živite. Tu smo za najviše sat vremena, u zavisnosti od ostalih intervencija, dolazimo na intervencije po prioritetu i pozivu.