Servis Hisense veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Hisense veš mašina postaje izbor sve većeg broja domaćica i za to postoji više razloga. U pitanju je mašina za veš koja ima odličan odnos između cene i kvaliteta, a takođe je odlikuje dobra energetska efikasnost kao i visok kvalitet pranja. 

Kao i svaku drugu mašinu i Hisense morate da održavate i to svakoga dana, tako što pazite koliko veša stavljate u bubanj. Ako se bubanj preoptereti, tada su mogući kvarovi poput propalih ležajeva, spuštanja bubnja i mnogo toga još.

Zbog toga je dobro da pročitate na uputstvu za upotrebu koliko suvog veša se stavlja u mašinu, zapravo, koliko je preporučeno. Osim količine veša, potrebno je da redovno čistite filter. Ovo se radi jednom u par meseci, i trebalo bi da bude izvedeno od strane stručnih lica, iako je u pitanju rutinska intervencija. 

Serviser za Hisense veš mašine


Možda biste se začudili kada bismo vam rekli koliko kvarova može poteći od zapušenog filtera veš mašine, pa čak i to da ona može sasvim stati sa radom, tako da ne može da okreće bubanje. Verovatno će vas uhvatiti panika, ali nema mesta tome, jer naši majstori vam uvek stoje na raspolaganju.

Popravka Hisense veš mašina


Ekipe su dostupne tokom svih 24 časa dnevno, i preko svih 365 dana u godini. To bi zaista značilo da bukvalno u svakom trenutku možete da pozovete, dakle i noću i danju, van radnog vremena, tokom verskih i državnih praznika, preko vikenda, godišnjih odmora... Uvek će neko da vam odgovori na poziv, i biće u stanju da izađe na teren u roku od sat vremena, ukoliko se radi o hitnoj situaciji.

Majstor za Hisense veš mašine


Naši majstori poseduju preko dve decenije iskustva, tako da nema kvara koji oni ne mogu ili ne umeju da reše. Za sve to vreme rada na terenu, videli su sve moguće situacije, i sve ih uspešno rešili. Za nešto što vas hvata panika, njima je samo jedan rutinski zadatak. 

Hisense servis za veš mašine Beograd


Iskustvo, profesionalni alat, visoka stručnost, znanje, profesionalnost u svakom smislu – glavne su odlike naših majstora, a onda svakako i cene, koje su realne.

Dolazak se ne naplaćuje, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Cenu ćete saznati onda kada majstor bude pogledao veš mašinu i kada ustanovi u čemu je tačno problem. Preko telefona, moguće je dobiti samo orijentacionu cenu, a to je iznos od do, dakle, nikada nije sasvim precizan.