Zamena bravice na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kontakt bravica na veš mašini je važna jer osigurava zaključavanje vrata veš mašine tokom ciklusa pranja. Ovo je neophodno kako bi se sprečilo curenje vode ili izlivanje iz mašine tokom procesa pranja. Bravica ostaje zaključana sve dok mašina radi kako bi se sprečile neželjene posledice, kao što su poplava kupatila ili izlivanje vode u druge prostorije.

Važno je da se bilo kakav problem sa bravicom reši odmah kako bi se izbegle potencijalne štete. Kada se ciklus pranja završi, bravica će sačekati određeno vreme pre nego što se otključa automatski, omogućavajući vam da otvorite vrata i izvadite veš.

Stoga, bilo kakav kvar ili neispravnost bravice treba odmah prijaviti i popraviti kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti i očuvala bezbednost vašeg doma.

Možete pozvati naš vodoinstalaterski servis i najvaiti da vam je potrebna zamena bravice na veš mašini. Majstori će doneti rezervnu bravicu i zameniti je za nekoliko minuta. Vaš problem će biti rešen, uz naš stručan i ljubazan tim koji vam stoji na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji.