Veš mašina u toku rada prekine i ugasi se, pa počne da radi

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Nema ničeg goreg nego kada imate gomilu veša u korpi za pranje, a onda se desi sledeće: uklučite veš mašinu i ona počne da radi, a onda prekine i ugasi se, pa opet sama počne da okreće bubanj...

To će vas verovatno veoma zbuniti, ali najverovatnije da je kvar u programatoru, mada može da bude i neki drugi deo u pitanju. Najbolje je da pozovete naše majstore da vam kažu šta nije u redu, i da problem otklone.

Gde god da se nalazite na teritoriji Beograda, ekipe mogu da dođu za do sat vremena i da reše situaciju. Cene se ne govore preko telefona, iz razloga profesionalnosti. Možete da čujete samo orijentacionu cifru, ali ona na licu mesta može biti niža ili viša, što sve predstavlja neprijatno iznenađenje, stoga je najbolje da sačekate. 

Majstori će doći i uskoro ustanoviti zašto se mašina tako ponaša – radi pa prekine, pa opet počne da okreće... Ukoliko se ugradi neki rezervni deo, vi ćete dobiti garanciju, koja potvrđuje da je deo originalan, i da će raditi koliko garancija to navodi, bez ikakvih problema.