Servis veš mašina Savski venac

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Savski venac je strogi centar grada, međutim, ponekad nije važno samo da živimo u centru, nego da do nas dođu majstori koji će rešiti problem koji imamo, i to stručno, po povoljnim cenama. Drugim rečima, blizina centra grada nije prednost ako pozovete majstore koji će odraditi posao nestručno i po visokim cenama, a pri tome će doći brzo. 

Sa našim ekipama stvari stoje ovako: reč je o ljudima koji iz ljubavi i entuzijazma svoj posao rade već više od dve decenije. Tokom tog dugog perioda ne postoji kvar ni situacija sa kojom se nisu susreli na terenu, niti nešto što oni ne mogu da reše. 

Odlikuje ih stručnost, znanje, visoka profesionalnost, ljubaznost prema klijentima, a takođe i cene koje su veoma realne.

Kada je reč o brzini dolaska, o tome ne morate brinuti, jer čak i do najudaljenijih delova grada stižu, u bilo koje doba, za do sat vremena. 

Popravka veš mašina Savski venac


Kada se dolazi brzo do vas, obično se radi o hitnim intevencijama, tako da ove usluge imaju nešto višu cenu u odnosu na redovni cenovnik, iz sasvim razumljivih i opravdanih razloga. U svim drugim slučajevima, intervencije su redovne, tako da se primenjuje klasičan cenovnik, koji je svima realan i prihvatljiv. 

Delovi koji se ugrađuju umesto starih u vaše veš mašine, od originalnih proizvođača su, tako da dobijate garantni list. Isto tako, za samu uslugu, ili ruke majstora, takođe imate garanciju. 

Majstor za mašinu za pranje veša Savski venac


Majstori su uvek raspoloženi da vam pruže savete koji su i te kako korisni, pošto će oni uvideti zbog čega je došlo baš do tog kvara na vašoj mašini. Na primer, uzrok može da bude to što ne održavate redovno svoju veš mašinu, ili ne čistite filter. Filter je deo koji na sebe skuplja sve nečistoće i fizičke predmete koji ne bi trebalo da odu dalje u uređaj i pokvare ga. ČIšćenje filtera trebalo bi da odrade stručna lica. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Savskom vencu

Isto tako, kvar na veš mašini može da dođe zbog ležajeva koji su stradali pošto stavljate više veša za pranje nego što je to proizvođač predvideo. Onda će vas serviseri posavetovati da to ne činite, upravo zbog toga da biste produžili radni vek svog uređaja. Svako produžavanje radnog veka veš mašine, znači da ste odložili kupovinu nove i na taj način štedite svoj novac. Pozovite nas i uverite se u kvalitet pružene usluge!