Zamena termostata na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Termostat je deo veš mašine koji određuje koje temperature će biti voda, odnosno, isključuje grejač onda kada se voda zagreje koliko želimo. Zanimljivo je da je ovo deo koji se veoma retko kvari, pa čak i majstori koji imaju jako puno posla, u toku jedne godine zamene možda svega desetak termostata.

Ipak, ova usluga zaslužuje da bude dodata na naš spisak, zato što nikada ne znate da li će jedan od tih deset termostata godišnje, biti baš vaš. Uvek je dobro da znate na koga možete da se oslonite u slučaju bilo kog kvara pa i ovog.

Termostat može da strada iz više razloga, a prvi je taj što sam deo nije dovoljno kvalitetan. Onda se on naprosto, istroši, usled godina upotrebe i rada mašine, tako da postane neupotrebljiv. Postoji takođe i nešto što nazivamo kratki spoj. Kada se ovo dogodi, onda je velika verovatnoća da će termostat na veš mašini biti oštećen.

Za vas je važno da ne pokušavate sami da menjate termostat, niti da ga popravljate. Razloga za to ima dosta. Pre svega, sami majstori retko popravljaju ovaj deo i najčešće ga zamenjuju novim i originalnim. Taj deo potiče od proizvođača, pa ne morate da sumnjate u njegove kvalitete, a dobijate i garantni list za taj deo.

Ugradnja je stručna i profesionalna.

Ako sami radite zamenu termostata, misleći da je to lak posao, uvek može da iskrsne nešto što niste očekivali, pa da na kraju budete prinuđeni da pozovete majstore da odrade korekcije. Sve ovo oduzima dosta vremena, novca, živaca i energije, pa se svi trudimo da to izbegnemo i da jedan isti posao ne radimo po dva puta. 

Naši majstori vam stoje na raspolaganju, tako da se možete obratiti u svakom trenutku. Zakažite dolazak onda kada to vama odgovara i ovaj izlazak na teren se ne naplaćuje ako živite bilo gde na teritoriji Beograda. Majstori će pogledati mašinu i ustanoviti da li je zaista kvar do termostata, a ako jeste, onda će vam reći cenu za tu popravku, odnosno, za deo koji se menja i za ugradnju novog dela. 

Majstori imaju iskustva od preko dve decenije rada na terenu i u struci, tako da ne postoji kvar koji oni nisu u stanju da reše. Nijedna situacija ne može da ih iznenadi. Cene, sa druge strane, veoma su realne, tako da svako sebi može da priušti uslugu koja je visoko kvalitetna i profesionalna.