Veš mašina neće da registruje da su vrata zatvorena

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina koja ne ragistruje da su vrata zatvorena ukazuje na kvar u programatoru, odnosno do prekida kontakta informacija od progarmatora ka drugim delovima mašine.

U ovakvim situacijama potrebno je proveriti senzor, koji ukazuje da su vrata zatvorena. Brava na vratima veš mašine može biti pokvarena i zato  je potrebno da se prvo ona prveri jer može sprečavati vrata da se pravino zatvore, a samim tim i mašinu da se pokrene.

Pokušajte da restartujete mašinu. Isključite je i ponovo upaite nakon nekoliko minuta. Ukoliko to ne uspe, pozovite majstore. Naši majstori popravljaju veš mašine već gotovo 40 godina. Sigurno će uspešno rešiti svaki vid kvara i popraviti sve delove u veš mašini. Vrata na veš mašini moraju biti funkcionalna, moraju se pravilno otvarati i zatvarati. Kada vrata ne mogu da se zatvore, mašina ne može da se pokrene, a ako ne mogu da se otvore, nećete moći da izvučete veš. Zato je prvo potrebno proveriti sve delove u vratima, od bravice, do gume na vratima, koja takođe može praviti prooblme kada s ena njoj natalože nečistoće.

Zamena gume na vratima, baš kao i zamena bravice može biti rešenje vašeg problema. Ponekad dolazi do oštećenja stakla na vratima veš mašine i to s emože jednostavno promeniti. Pozovite naš servis i dobijate efikasnu zamenu vrata na veš mašini, kao i delova veš mašine. nakon svake pošravke od nas dobijate račun i garanciju na sve delove i usluge.