Menjane tunel gume na veš masini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Zamena tunel gume je jedna od najčešćih popravki na veš mašini. Iako deluje jednostavno potrebno je da je obavi profesionalni vodoinstalater zbog mogućeg oštećenja same gume i delova u veš mašini. Postoje različiti uzroci za menjanje tunel gume, ato su pre svega mehanički, kada može doći do cepanja i oštećenja i od prljavštine koja se može uvući i veš mašinu i između tunel gume i odvojiti je od ivice.

Ona može biti i dotrajala ili dobiti rupice od oštećenja što nikako nije poželjno jer se voda može izlivati van bubnja.

Zamenu tunel gume uvek prepustite profesionalcima, koji će je pažljivo ukloniti i postavito novu, tako da pravi dobar dihtung na vratima.

Svakako kada već imate novu tunel gumu, redovno je čistite i održavajte. Pokupite sunđerom vodu posle pranja, kako bi ostala suva.

Zamena tunel gume ne traje puno, dovoljno je do pola sata da se intervencija završi, nakon čega ćete dobiti račun i garanciju. Cena za ovu uslugu je oko 20 evra, što nije mnogo, a može Vam spasiti veš mašinu i uticati na njeno pravilno pranje.

Ako vam budu potrebni rezervni delovi, ne brinite, mi Vam stojimo na raspolaganju i ponećemo ih sa sobom, tako da ne morate brinuti o nabavci konkretnog rezervnog dela.