Mašina neće da iscedi veš

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Ukoliko vaša veš mašina ne cedi veš mogli biste da imate problem sa mokrim vešom koji može da se ubuđa u mašini i koji nije lepo isceđen. Za svaki kvar postoji uzrok i rešenje, tako da i u ovom slučaju ima nekoliko uzroka. Jedna od njih je da mašina ne dođe do proces acentrifuge, koji služi da se veš lepo ispere. Potrebno je proveriti da li se centrifuga pali, ukoliko se ne pali, potrebno je proveriti filter, crevo za odvod vode, odnosno da li je negde došlo do zagušenja.

Sve ove provere i utvrđivanja kvara na veš mašini radi naš servis veš mašina. Potrebno je da samo pozovete i zakažete dolazak, a on i će dijagnostikovati koja  vrsta kvarta je u pitanju, očistiti filetere ako su zaprljani i zameniti creva.

Nakon zamene delova po potrebi, dobićete puno dobrih saveta, račun i garanciju, ali pre svega kvalitetnu uslugu naših licenciranih vodoinstalatera.

Svi ovi problem su svakodnevnica u našem servisu a naši majstori imaju puno iskustva u vezi sa njima.

Našim klijentima su važne i veoma prihvatljive cene ali i različite mogućnosti plaćanja, posebno za prav na lica koja imaju obavezu redovnog servisranja mašina za veš i drugih uređaja koje koriste.