Servis veš mašina Vidikovac

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Koliko je određeni servis veš mašina dobar, vidi se u situacijama koje su hitne i neodložne. Iako ne razmišljamo o tome, ponekad se dešava da iz veš mašine krenu varnice ili dim, zbog loše instalacije ili nekvaliteta samog uređaja. Takođe se dešava da voda procuri iz veš mašine i da nastane poplava. Sve su to potencijalno rizične situacije koje zahtevaju što hitniju intervenciju. Vreme je u ovim situacijama presudan faktor, a to dobro znaju profesionalni serviseri veš mašina.

Popravka veš mašina Vidikovac


Osim hitne reakcije, važno je da na teren izađe majstor sa dugogodišnjim iskustvom, koji će uspeti da uradi svaku vrstu popravke na veš mašinama. Čak iako majstor dođe na vreme, popravka neće biti efikasna, ako majstor nema pravi alat i znanje da popravi to što je potrebno. Svaki ozbiljni servis veš mašina, ima dežurnu službu za hitne intervencije,koja je otvorena 24 sata i za koju dežuraju majstori, koji intervenišu u ozbilljnim situacijama. Veliki kvar kao što je veš mašina iz koje izlazi dim i koja se može zapaliti i napraviti veliki požar koji može da zahvati ceo objekat, mora se rešiti u što kraćem roku. Ukoliko ste i vi bili u toj neprijatnoj situaciji, sigurno znate da je u tom slučaju najvažnije pozvati majstora, poslušati uputstva, isključiti veš mašinu iz struje i sačekati ekipu iz ovlašćenog servisa.

Majstor za mašinu za pranje veša Vidikovac


Postoje mnogobrojna pitanja koje imate da postavite majstoru, ali je važno da sačekate da on izađe na teren i pogleda mašinu. Nadamo se da vaš majstor nije daleko od vas i da ste pronašli majstora iz svoje okoline. Ukoliko vaša veš mašina više nije za upotrebu, majstor vam može preporučiti model veš mašine koju možete kupiti u uraditi vam montažu i povezivanje veš mašine. Iako je majstor veoma kvalitetan, ponekad se popravke ne isplate, već je bolje rešenje kupiti novu veš mašinu.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Vidikovcu


Kako biste imali pravu informaciju o tome da li je vaša veš mašina u potpunosti oštećenja i šta je sve potrebno od popravki, sačekajte ovlašćenog servisera koji će uraditi dijagnostiku veš mašine i procenu kvarova. Kada stavite na papir sve potrebne popravke, delove koje je potrebno zameniti i sam rad majstora i sa druge strane cnu nove veš mašine, razmilsite koja opcija vam je isplativija.

Kupovina nove veš mašine je isplativa ako je samo par hiljada dinara skuplja od ukupne cene svih popravki.