Veš mašina ne cedi dobro veš

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašina je neophodna u svakom domaćinstvu, tako da se bez nje ne može ni da zamisli normalan svakodnevni život. Zbog toga je od izuzetne važnosti da ona bude ispravna, tako da je u svakom trenutku možemo da uključimo.

Mnoge porodice imaju više članova, od kojih su tu i mala deca, tako da se mašina uključuje čak i više puta dnevno.

Ne bi trebalo posebno naglašavati koliko je bitno da veš mašina dobro iscedi veš. To se postiže tako što se uključi centrifuga, pa se bubanj jako brzo okreće i to je često oko hiljadu obrtaja u jednoj minuti. Za to vreme, dok traje centrifugiranje, veš se dobro procedi.

I na kraju, vi vadite vlažan veš iz mašine, ali ne i mokar. Između ta dva pojma postoje razlike, tako da je vrlo bitno da sve funkcioniše ispravno.

Jer, kad biste mokar veš stavili na sušač ili na žicu, tada bi iz njega curela voda, i napravila bi vam se mala barica, da li u kupatilu ili na terasi, odnosno, tamo gde sušite veš.

Da se sve ovo ne bi desilo, potrebno je da pozovete naše majstore koji će popraviti veš mašinu, tako da iz nje ne curi voda, nego da veš bude normalno vlažan. Nakon toga, on se veoma brzo suši pod dejstvom vazduha. 

Majstori su dostupni u svakom trenutku, dolaze na vašu adresu, a cene su realne, povoljne i svakome dostupne ko želi kvalitetnu uslugu. Pozovite bilo kada i zakažite svoj termin, onda kad ste kod kuće.