Popravka vrata veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Vrata veš mašine imaju više funkcija, iako bi se na prvi pogled reklo da nije baš tako. Pre svega, funkcija vrata mašine je sigurnosna. Dakle, uređaj se neće pokrenuti ako vrata nisu zatvorena. Isto tako, kada veš mašina završi program koji radi, sačekaće se desetak sekundi ili više (u zavisnosti kako je programirano) i tek onda će se brava otključati.

Sve ovo je veoma važno zbog curenja vode iz bubnja, što bi moglo da uzrokuje značajnu štetu. Jedan deo vrata veš mašine je i guma. Guma naleže na vrata, dihtujući i sprečavajući takođe da voda iscuri tokom pranja veša. 

Ova guma mora savršeno dobro da naleže, jer ako negde popusti, tada će se desiti napred opisani scenario. 

Zbog čega se kvare vrata na veš mašini? Prvi razlog je sama dotrajalost gume ili vrata, bravice na njima. Naime, kad peremo veš, uvek se skupi voda na tunel gumi, koja vremenom može da izazove da guma istruli i onda mora da se menja. Da bi se guma zamenila, potrebno je dosta veštine majstora, iako deluje kao relativno lagan posao.

Drugi razlog kvara vrata na veš mašini je naš nemar. Nekada žurimo i vrata otvaramo grubo, ne pazeći, tako da se ona mogu na više načina polomiti, slomiti neki njihov deo i slično.

Kako god bilo, ako sa vratima veš mašine nešto nije kako treba, vaša najbolja odluka je da pozovete našu ekipu koja radi servis veš mašina da dođu na lice mesta i da pogledaju o čemu se radi. Cena će vam biti saopštena tada, nakon dijagnostike, a ne preko telefona. 

Naime, dešava se često da građani žele da im se kaže tačna cena na osnovu telefonskog razgovora i njihovog objašnjenja šta nije u redu. Ipak, to nije moguće, zbog toga što samo majstor može dati tačnu procenu, i onda nema nikakvih skrivenih troškova niti menjanja cene.

Preko telefona cena može da bude kazana samo orijentaciono, iznos od do, dakle, paušalno.

Naši majstori su ljudi koji su u ovom poslu preko dve decenije, i za to vreme su na terenu videli sve moguće vrste kvarova, tako da nije ostao nijedan koji nije rešen. Isto tako, nema situacije koja može da ih iznenadi. 

Iskustvo, visoko znanje, stručnost i profesionalnost, glavne su karakteristike naših ekipa. Pored toga, i dalje su entuzijasti, spremni da odgovore na svaki vaš poziv, ma kada da isti upućujete. To su hitne intervencije, i onda se izlazi na lice mesta za oko sat vremena.