Servis Haier veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Haier veš mašine možda nisu toliko poznate na našem tržištu, ali sve više ljudi se uverava u njihove kvalitete, pre svega kada je pranje veša u pitanju i energetska efikasnost, tj. potrošnja električne energije. 

Ukoliko imate Haier veš mašinu, tada bi trebalo, kao i svaki drugi uređaj, da je redovno održavate. Prvo i osnovno, jeste da ne ubacujete više veša, tj. veću količinu od one koja je propisana. Kada se kaže količina veša, tada se misli na suvi veš. 

Osim toga, pranje je daleko učinkovitije i bolje kada se u bubnju nalazi manje odeće i posteljine, nego kada mašinu natrpate do kraja. Vi ste je time i opteretili i učinili da može da dođe do kvarova ležajeva, spuštanja bubnja i mnogo toga još.

Serviser za Haier veš mašine


Serviser za veš mašine bi trebalo redovno da vam odradi čišćenje filtera. Filter ima ulogu da prikupi sve ono što ne bi trebalo da ode dalje u uređaj, a to su dlake sa odeće, dugmad i sve ostalo što je nepoželjno. Na svakih par meseci, korisno je odraditi ovu rutinsku intervenciju i time ste produžili vek uređaja. 

Popravka Haier veš mašina


Ako usled rada i istrošenosti, ipak dođe do toga da se mora promeniti neki deo, onda je izbor naših majstora vaša prava odluka. U pitanju su profesionalci koji svoj posao rade tokom dugog niza godina, ili bolje rečeno, preko dve decenije, i tokom tog  perioda su stekli iskustvo na terenu koje ne može ništa da zameni. 

Ne postoji situacija koju oni ne mogu da reše ili predvide, pa tako nijedan kvar nije ostao nepopravljen. Pored iskustva, odlikuje ih znanje, visoka stručnost, profesionalan pristup poslu.

Majstor za Haier veš mašine


Profesionalan pristup poslu može da se ogleda na razne načine, kao što je izjednačavanje kvarova, u smislu, da ne postoje mali i veliki kvarovi, već su svi isti. Sa istom ozbiljnošću se čisti filter, ili menja guma na vratima veš mašine, kao što se opravlja programator ili bubanj. 

Haier servis za veš mašine Beograd


Majstori su na adresi za najdalje sat vremena od momenta poziva, ako je u pitanju hitna intervencija. To važi za teritoriju Beograda, gde god da se na istoj nalazite. Ovaj dolazak se ne naplaćuje, već samo ruke majstora i originalni delovi koji će eventualno biti upotrebljeni. Svoj poziv možete da uputite u bilo koje doba dana i noći, tokom vikenda, praznika – verskih i državanih, godišnjih odmora...