Mašina izbacuje grešku F18

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Svaka veš mašina ima svoj savremeni elektronski programator, dok su stare mašine imale običan programator, sa manje funkcija. Na displeju programatora, piše sve šta se dešava u veš mašini. Tu podešavate da li ćete staviti centrifugu na 1000, 800 ili možda 600 obrtaja, ili će uređaj raditi bez centrifuge i te vrste ispiranja. 

Takođe, na displeju vidimo da li je mašina zaključana, a to je funkcija koja se koristi kod dece, da ne bi došlo do neke nezgode. Možemo da znamo u kojoj fazi se nalazi pranje, da li je u toku pretpranje, glavno pranje ili ispiranje... 

Nekada će nam se možda dogoditi da vidimo da na displeju piše greška F18. I naravno, skoro niko od nas ne zna šta to znači. U ovom slučaju ćete morati da pozovete majstore, da ne biste rizikovali još veći kvar ili neku štetu. 

Naše ekipe su dostupne tokom svih 24 časa dnevno, i do vas će doći u ono vreme koje vama odgovara. Zakažite telefonom i kratko samo opišite u čemu je problem. Cena za usluge će vam biti saopštena nakon što majstori pogledaju o čemu se tačno radi.