Hvatač boja se zaglavio u crevu veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Hvatač boja zadržava boje koja bi inače mogla završiti na drugim delovima veša. Ako primetite da se hvatač boje zaglavio u crevu veš mašine, obavezno prvo isključite mašinu.

Kada se hvatač boje zaglavi u crevu veš mašine, određeni njeni delovi mogu da se oštete. Mašina neće moći normalno da radi što će uticati na efikasnost pranja pa su moguće fleke na vešu, ali i curenje vode iz veš mašine.

Povećani računi za električnu energiju su takođe izvesni, zbog neefikasnog pranja veša. Pošto niste expert za popravku veš mašina, radije ništa ne dirajte sami, već pozovite naš servis veš mašina, u kome rade stručni i licencirani serviseri sa dugogodišnjim iskustvom u popravci veš mašina. Oni će znati koji je način najbolji i najbrži za popravku veš mašine i zato je ovo najisplativija opcija za vas.

Kada pozovete stručne servisere, tada će vaša veš mašina ostati neoštećena a hvatač boja će biti izvađen iz cevi, bez oštećenja okolnih delova veš mašine.

Sve delove kupujemo umesto vas i menjamo, ukoliko je nešto potrebno menjati a savetujemo vas da nas pozovete čim primetite da se hvatač boje zaglavio u cevi ili neku drugu nepravilnost sa veš mašinom. Stručna intervencija naših vodoinstalater će vam se  mnogo više isplatiti nego da popravku radite sami, jer ćete tako možda morati da kupujete novu mašinu. Zato je najbolja opcija da zakažete naš dolazak a mi ćemo se potruditi da budemo na vašoj adresi u najskorijem roku.