Zamena okvira i stakla na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Okvir i staklo na veš mašini su veoma važni, jer se nalaze na samim vratima, tako da moraju da budu neoštećeni. Ako nešto s njima nije u redu, tada će mašina početi tu da propušta vodu, pa ćete imati poplavu u kupatilu, ili jednostavno – vodu na podu.

Ovo nikako nije poželjno, stoga ako primetite da nešto nije u redu sa okvirom i staklom na veš mašini, slobodno kontaktirajte naše majstore. Oni mogu da dođu u roku od sat vremena kada prime poziv, bitno je samo da se nalazite na teritoriji Beograda. Da bude sve još bolje, oni svoj dolazak ne naplaćuju, već samo ruke, dakle, svoj rad i materijal i rezervne delove, ako ih potroše. 

Cena hitnih intervencija, je nešto viša u odnosu na redovne, i to je iz sasvim razumljivih razloga. Ako mislite da intervencija može da sačeka, tada se dogovorite sa majstorima za vreme koje vama i njima odgovara. 

Preko telefona se ne govore cene, jer bi to bilo samo orijentaciono, i paušalno, pa se ne smatra profesionalnim. Na licu mesta majstori će vam kazati tačnu cifru za popravku.