Servis Indesit veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Indesit veš mašine spadaju u prestižnije marke, i skuplje modele, pa ne čudi odluka mnogih ljudi da kupe baš taj brend. Kada kupujemo uređaj poput veš mašine, očekujemo da besprekorno radi u garantnom roku, kao i nakon toga, da bude dugotrajna. 

Ipak, da bi sve bilo kako treba, potrebno je obavljati održavanje. Održavanje može značiti mnogo toga. Na dnevnom nivou, to bi značilo koliko veša stavljate u veš mašinu, pošto svako pretrpavanje može voditi ka tome da oslabe ležajevi, da se bubanj spusti i slično. 

Zato je preporuka da dobro pogledate šta piše u uputstvu za upotrebu, koja je to količina suvog veša koja je za određeni model preporučena, i da stavite možda i malo manje od toga. Staro je pravilo da se veš bolje pere kada ga manje ima, a mašina će vam duže vremena verno služiti. 

Serviser za Indesit veš mašine


Druga stvar koja potpada pod redovno održavanje i dok je mašina pod garancijom, jeste čišćenje filtera. Na svakih par meseci korisno je očistiti filter, jer on sakuplja sav višak, kao što su otpala dugmad, dlake i mnogo toga još. Začudili biste se koliko je problema u stanju da napravi jedan običan filter, tako da je neophodno da se obratite serviserima da ga pročiste. 

Popravka Indesit veš mašina


Kako vaša mašina bude radila tokom dužeg niza godina, dešavaće se razni kvarovi, što je sasvim normalno, jer se uređaj troši. Ono što je bitno to je da reagujete odmah, nakon pojave prvih nepravilnosti u radu, pošto staro pravilo glasi da svaki kvar koji se ne sanira pravovremeno, postaje sve veći, i na kraju možda vodi ka tome da uređaj postane neupotrebljiv, pošto je popravka neisplativa.

Majstor za Indesit veš mašine


Zbog toga je bitno da svako pozove majstore i da dalje ne razmišlja, jer se samo na taj način pouzdano produžava radni vek mašine. Naši majstori su u stanju da poprave bilo kakav kvar, a u tome im pomaže iskustvo koje je dugo preko dvadeset godina, kao i visoko znanje, stručnost, profesionalni alat, originalni rezervni delovi...

Indesit servis za veš mašine Beograd


Cene popravke Indesit veš mašina su veoma realne, i precizan novčani iznos ćete saznati tek kada pozovete ekipe da dođu na teren i da pogledaju o čemu se tačno radi. Informacije preko telefona nisu validne, i paušalne su, orijentacione, i ne bi ih trebalo uzimati zdravo za gotovo. Kada majstor pregleda uređaj, cena koju vam kaže može biti niža ili viša, stoga je najbolje da budete strpljivi, a majstori dolaze brzo.