Čišćenje filtera veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Svaka veš mašina mora da ima filter, a ovo je jedan veoma važan deo koji ima bitnu funkciju. O čemu se tačno radi? Pre svega, kada stavimo veš u bubanj, u našim džepovima može da zaostane svašta: to mogu da budu novčići, ili da sa košulja otpadne dugmad... Takođe, na raznim stvarima se nakupe dlake, i druga prljavština koja može da ode dalje u uređaj i da na kraju, dođe do zapušenja pumpe za vodu.

Pumpa za vodu je deo veš mašine koji ima ulogu da vodu uvlači u mašinu, ali i da je izbacuje iz nje. Što više promena vode u veš mašini, to znači da će veš da bude bolje opran. Jedan od glavnih razloga zbog čega pumpa može da ne radi, jeste upravo zapušen filter veš mašine, kroz koji su prošle neke mehaničke stvari, kao što su napred opisane. Tada se oštećuju propeleri ili krilca pumpe, pa je to onda veći kvar, nego što je čišćenje filtera.

Zbog toga se čišćenje filtera veš mašine savetuje da se radi kao redovno održavanje, i ne bi trebalo čekati da on izazove neke veće probleme. A to bi se svakako desilo u nekoj budućnosti, ako nikada ne bismo filter očistili.

Ovo je posao koji bi trebalo prepustiti majstorima, pošto samo oni znaju koja su to pravila struke i kako se tačno radi čišćenje filtera. Na svoj rad daju garanciju, tako da jedno vreme možete da budete sasvim mirni. Čišćenje filtera možete da posmatrate i kao zaštitu veš mašine od većih kvarova koji mogu da budu izazvani na ovaj način. Takvi kvarovi su onda i skuplji, a tako nešto nije vam potrebno.

Naše ekipe rade posao servisiranja veš mašina već preko dvadeset godina, tako da ne postoji nijedan kvar koji oni ne mogu da poprave i nijedna situacija sa kojom se već nisu susreli. Oslonite se na njihovo pre svega, veliko iskustvo, a onda i znanje, stručnost, profesionalni alat koji koriste...

Isto tako, delovi koje će vam zameniti, ako se za tim javi potreba, originalni su i novi, pa se i za njih dobija garancija. Ti delovi potiču od originalnih proizvođača, pa ste sigurni da u vašu mašinu nije ugrađeno bilo šta. Delovi koji su jeftini, i nemaju garantni list, ne ugrađuju se, a sa nama možete biti sigurni da dobijate uslugu vrhunskog kvaliteta.

Cene naših usluga su svima pristupačne, pre svega jer su sasvim realne i prihvatljive.