Servis veš mašina Senjak

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada vam se pokvari veš mašina, a pri kraju ste sa parama za ovaj mesec, dobro je imati jasniji uvid u cene koje su standardne za sve vrste popravki.

U svakom slučaju biće vam potreban pouzdan majstor za rešavanje večine kvarova na veš mašini.Često se dešava da ne znamo tačno koji kvar je po sredi,ali kada majstoru obajsnimo simptome i kako je do kvara došlo, on će već imati jasniju sliku o tome šta bi trebalo preduzeti.

Popravka veš mašina Senjak


Postoji neki standardni okvir cena, kada su popravke veš mašina u pitanju. Popravke podrazumevaju da majstor pogleda celu veš mašinu, a u pojedinim slučajevima, moraće da je u potpunosti rastavi, da dijagnostikuje i pronađe kvar, kako bi sagledao koji deo veš mašine pravi problem i kako bi uvideo, da li je oštećen jedan ili više delova u veš mašini. Tek nakon pregleda veš mašine, majstor vam može dati jasniju cenu usluga. Postoji neki standardni opseg cena, koji važi za zamenu svih delova, pa je tako cena za zamenu tunel gume, okvirno oko 20 evra,ista cena je i za zamenu amortizera,kao i za zamenu grejača, hidrostata i pumpe, dok je zamena programatora i elektronike nešto skuplja i iznosi oko 40-50 evra.

Majstor za mašinu za pranje veša Senjak


Majstor će vam dati detaljne informacije o trajanju i ceni popravke, kada do detalja pogleda mašinu.  Svakako u cenu možete uračunati i rezervni deo, ukoliko bude morao da se menja određeni deo mašine. Ukoliko je potrebno zameniti i popraviti više delova, cena će svakako biti manja, ukoliko majstor izađe na teren jednom,a ne više puta, nego kad se sve radi pojedinačno. Svaki majstor i servis za veš mašine ima svoje okvirne cene, ali svakako u praksi se dešavaju i komplesknije popravke, koje iziskuju više vremena, pa su unapred određene cene neproverene.

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Senjaku


Pored stručnog znanja, važan je i pravi alat ali i dovoljan broj masjtora za veš mašine, kako bi ovlašćeni servis radio dobro i kvalitetno. Ovlašćeni servis, kao što ime kaže jeste servis koji ima određenu licencu za rad. Ovlašćeni servis je uvek bolji izbor jer vam može garantovati za svoj rad i usluge. Na njh se možete osloniti i u hitnim situacijama, jer oni imaju već unapred određenu službu koja izlazi na teren u svako doba dana i noći i koja je uigrana za hitne intervencije.