Problem sa crevom veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

 

Glavna uloga creva veš mašine je da doprema vodu do bubnja, odnosno iz bubnja do odvoda i slivnika. Ukoliko je crevo savijeno, iskrzano ili oštećeno, to može naraviti problem u dopremanju vode neophodne za rad veš mašine ali može i izazvati curenje creva, zbog čega možete imati poplavu u kupatilu. Programator kontroliše količinu i intezitet vode koja ulazi u bubanj u tačno određenom trenutku, koji je neophodan za program pranja, ukoliko te vode nema to može izazvati i razne kvarove u veš mašini.

Zato je nephodno što pre zameniti ili popraviti crevo, odnosno vratiti ga u pravilan položaj.

Za ovu intervenciju najbolje je pozvati naše vodoinstalatere koji će za veoma kratko vreme biti na vašoj adresi, u zavisnosti od raspoloživih termina. Ukoliko niste sigurni, bolje ništa ne popravljajte sami, već sačekajte naš dolazak. Ova popravka ne traje dugo i nije skupa. U krajnjem slučaju proverićemo da li je crevo samo oštećeno ili je savijeno i zameniti crevo ukoliko nista ne može da se uradi. Zato nema razloga da čekate, već nas pozovite. Radimo 24 sata dnevno/7 dana u nedelji i garantujemo kvalitet za sve naše usluge.  Dostupni su vam naši brojevi telefona kao i hitna služba za malo ozbiljnije kvarove.

Rezervni delovi koje koristimo pri zameni takođe su kvaliteni kao i naši majstori koji imaju nekoliko decenija iskustva u popravci svih električnih uređaja, od veš mašine, sudo mašine, šporeta i bojlera, kao i sve usluge odgušenja. Tu smo da rešimo svaki vodoistalazerski problem kao bi vaše domaćinstvo moglo da funkcioniše bez zastoja.