Povezivanje i puštanje u rad veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Veš mašine mogu da traju dosta godina, posebno ako se njima rukuje veoma pažljivo i ukoliko se redovno održavaju. Jedan od načina dobrog rukovanja je poštovanje smernica proizvođača kada je u pitanju količina suvog veša koji se stavlja u bubanj za pranje. Ove smernice bi trebalo strogo ceniti, pa ako je rečeno da to bude pet ili sedam kilograma, ne stavljati više od toga. Veš se mnogo bolje opere kada ima manje veša, nego kada je mašina prenatrpana. U ovom slučaju, mogu da vam stradaju amortizeri, pa će bubanj početi da lupa, posebno kod centrifuge i slično.

No, sve u svemu, u nekom trenutku će doći do toga da ćete morati da zamenite staru mašinu novom koju ste kupili. Iz prodavnice će ona stići na vaša vrata, ali nećete moći da je koristite, sve dok je ne povežete. To mora da bude urađeno pravilno. Postoje creva koja treba priključiti na dovod vode i na odvod, podesiti sve šta treba.

Neki ljudi žele da sami završe ovaj posao, ali se često zahteva da ako želite da vam važi garancija, tada morate da obavite povezivanje i puštanje u rad veš mašine i to od strane stručnog i ovlašćenog lica. 

Naši majstori rade ovaj posao preko dve decenije, i za to dugo vreme ne postoji nijedna situacija sa kojom se nisu susreli, niti jedan kvar koji nisu uspeli da poprave. Pri tome, rade sa velikom ljubavlju i entuzijazmom, tako da rado razgovaraju sa građanima, pružajući im korisne savete kako da pravilno rukuju veš mašinama kako bi one trajale što duže i radile bez problema.

Jedan od saveta koji se tiče redovnog održavanja jeste i čišćenje filtera. Filter je jedan bitan deo koji ima ulogu da spreči da do pumpe dođu svi mehanički predmeti koji se nalaze u odeći. To mogu da budu dugmad, novčiči, ili dlake, razna prljavština... Bez filtera, pumpa bi bila brzo puna svega i svačega, pa bi rad veš mašine bio onemogućen. Ako čistite filter, do ovoga neće doći. Potrebno je da se ovaj posao obavlja na svakih par meseci, ili barem dva puta godišnje.

Cene usluga naših majstora su veoma realne, tako da se uvek možete osloniti na njih. Dolazak na adresu se ne naplaćuje, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Ako je reč o hitnim intervencijama, tada su majstori u mogućnosti da se pojave na vašim vratima za oko sat vremena.