Zamena programatora veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Programator na veš mašini je odgovoran za pravilan rad veš mašine odnosno ukljuivanje i podešavanje određenog programa pranja za određenu vrstu veša. Jasno je da ukoliko osetljiv veš uključite na jaku temperaturu da će on biti uništen ili oštećen, što vam svakako ne odgovara. 
 

Zato je jako važno da znate da na veš mašini odredite pravilne funkcije i da se one neće pokvariti i pomešati, kao kada dođe do greške u programatoru.


Zato je za rad jedne veš mašine presudno da programator radi besprekorno, kako se ove greške ne bi deavale. Ipak, vremenom dolazi do kvara programatora i tada se dešava da se fuknkcije i programi pomešaju i da kada uključite jedan program mašina radi po drugom programu, što može dodatno ošteteiti ne samo vaš veš već i delove u mašini. Zato ako prmetite da veš nije opran po modelu koji ste mu adali, vreme je da električar pogleda mašinu i programator.


Zamena programatora je jedna od naših naješćih usluga i radi se kada programatoru sitekne rok i zbog toga dođe do greške u njegovom radu.


Programator koji nije ispravan može proizvesti mnogo kvarova u veš mašini, pre svega neizbacivanje odvodne vode, kvar na centrifugi, oštećenja bubnja i druge. Ponekad se dešava da morate zameniti programator, jer je popravka nemoguća ili neisplativa, ali u nekim slučajevima ukoliko imate sreće, moguće je popraviti programator i tada veš mašina ponovo može ispravno raditi. Svakako nemojte paliti mapinu ako primetote greške radu programatora već nas pozovite da brzo i efikasno rešimo problem.