Servis veš mašina Zvezdara

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Pranje veša na ruke? To je davno prošlo vreme! Čak i ako vam se mašina pokvari, na pranje veša na ruke nemojte ni da pomišljate, već odmah zovite majstora koji će problem rešiti. Danas veš mašine imaju razne programe, tako da drugačije pranje osim mašinskog nije ni zamislivo. Razlog tome je što možete elektronski programator da podesite da vam opere sintetiku na određenoj temperaturi, kao i da vam iskuva veš na devedeset stepeni, sa ili bez predpranja. Pored toga, pamučne stvari se posebno tretiraju, ali i one koje su od vune... 

Popravka veš mašina Zvezdara


Dobro je znati, da ma šta da se desi sa vašom veš mašinom, uvek postoji neko ko može da odreaguje u pravom trenutku i da odmah osposobi uređaj za dalji rad.

Porodice koje su višečlane i koje imaju malu decu, uključuju veš mašinu po nekoliko puta dnevno, tako da je za njih nezamislivo da mašina ne radi nekoliko dana, na primer. 

Majstor za mašinu za pranje veša Zvezdara


Postoji niz kvarova koji mogu da budu sitni, a da deluje da je nešto veće po sredi. Primera radi, to je filter, koji se može zapušiti. Zapušen filter, obično nije čišćen tokom dugog vremenskog perioda, tako da je on nakupio na sebe dlake i dugmad i svašta što otpada sa veša koji perete svakoga dana. Uzrokovaće veće probleme sa radom mašine, a u stvari je samo potrebno da se taj filter očisti.

Isto tako, domaćicama se dešava da veš mašinu prenatrpaju, i da onda opterete bubanja, pa se tako veš ni ne pere lepo, a sa druge strane, stradaju ležajevi i spušta se bubanj. 

Sve su to razlozi da pozovete naše majstore i da oni dođu da vam pogledaju veš mašinu, dijagnostikuju kvar i da ga onda otklone. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Zvezdari


Najbolje je što majstore možete da pozovete u biio kom trenutku. To može da bude u pola noći, ali isto tako i van radnog vremena, tokom praznika, državnih i verskih, preko vikenda, tokom godišnjih odmora... Dakle, zaista bilo kada i nikada se neće desiti da niko ne odgovori na vaš apel i poziv u pomoć. Kod vas, ekipe mogu da budu za do sat vremena, ako je intervencija hitna. Ovo važi za teritoriju Beograda, ma gde se na njoj nalazili. Hitne intervencije, iz sasvim jasnih, opravdanih i razumljivih razloga, imaju cenu koja je nešto viša u odnosu na one klasične, redovne intervencije.