Na displeju veš mašine se pojavljuje crveni ključić

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Crveni ključić obično znači da je veš mašina zaključana. Naime, noviji modeli veš mašina imaju elektronski programator, a on ima svoj displej, tako da u svakom trenutku možemo da vidimo u kojoj je fazi veš mašina sa svojim postupkom rada.

Na primer, podešavamo koji broj obrtaja bubnja, tj. koju brzinu centrifuge želimo u jednom minutu, kao i to da li hoćemo da se radi sa povišenim nivoom vode, te biramo program koji će prati veš – program za sintetiku, vunu, pamuk, brzi program i još mnogo toga.

Isto tako, imamo opciju koja zaključava vrata veš mašine, i ovo je posebno osmišljeno zbog dece. Deca znaju da se igraju kada roditelji nisu kod kuće ili ne obraćaju pažnju, pa da se ne bi napravila neka šteta, ili bilo koja nezgodna i neprijatna situacija, dobro je da veš mašina bude zaključana. 

Naravno, da bi radila, ona mora da se otključa. Ako vam nije jasno šta znači crveni ključić na displeju, najbolje je da pozovete naše majstore koji će to rešiti veoma brzo i uspešno, tako da ćete moći nastaviti sa radom.