Servis Tesla veš mašina

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Hvala li vas panika kada ustanovite da vam ne radi veš mašina i da vam je potrebna popravka veš mašine? Da? Onda je dobro da znate da postoje ljudi na koje možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći, tokom vikenda, godišnjih odmora, državnih i verskih praznika... To su naši serviseri, koji na taj način funkcionišu već preko dvadeset godina i za svoj rad dobijaju isključivo preporuke zadovoljnih mušterija. 

Jer, svako voli da zna da je osiguran, u smislu, da se može obratiti i da problem biti rešen, a sve to po cenama koje su više nego realne. To znači da su usluge naših ekipa dostupne svakome, a izlazak na teren na teritoriji Beograda se ne naplaćuje. 

Serviser za Tesla veš mašine

 

Tesla veš mašine su relativno nove, ali su se pokazale kao dobre i pouzdane. Ipak, svaki uređaj mora da se pravilno održava a u nekom trenutku istekne i garancija, i pojave se zastoji u radu. Ti zastoji i nepravilnosti mogu da budu različitog porekla, i ponekad pomislimo da je u pitanju nešto veliko, zbog čega ćemo morati da kupimo novu veš mašinu, a u stvari se radi o zapušenom filteru, što je sasvim rutinska intervencija. 

 

Popravka Tesla veš mašina

 

Zbog toga je vaša najbolja odluka da se ne zamarate i da ne razmišljate šta bi moglo biti, već da odmah okrenete telefone naših ekipa. Stara dobra izreka glasi da se nijedan kvar nije popravio sam od sebe, pa tako neće ni problem sa veš mašinom. Kvar može da postane samo veći, a to onda iziskuje više novca za opravku ili zamenu dela. 

 

Majstor za Tesla veš mašine

 

Delove koje ugrađujemo u veš mašine su isključivo od proizvođača same mašine, tako da ste mirni, jer dobijate garanciju na originalne delove. Isti problem verovatno u skorijoj budućnosti nećete imati. Takođe, za ruke servisera isto dobijate garantni list.

 

Tesla servis za veš mašine Beograd

 

Kada ekipe dođu kod vas, tada će vam reći koja je cena popravke, nakon što će detaljno pregledati uređaj. Preko telefona je tu informaciju jako teško dati, pa se obično kaže samo orijentaciona cena, u širem rasponu, da ne bi bilo nekih neprijatnih iznanađenja. Svi klijenti se mole za strpljenje dok majstori ne izađu na terene, i posle detaljnog pregleda uređaja će vam reći cenu od koje se kasnije ne odstupa. Bitno je i to da je dolazak besplatan, kao i svi saveti koje ćete dobiti od majstora kako da na najbolji način produžite radni vek svojoj Tesla mašini za pranje veša.