Nivelisanje veš mašine

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Današnji modeli veš mašina poseduju mnoge funkcije, tako da je nezamislivo da bilo šta moramo da peremo na ruke. Pranje na ruke predstavlja davnu prošlost, jer sada imamo programe koji će oprati pamuk na temperaturi na kojoj mi želimo, sa predpranjem ili bez, sintetiku, vunu, možemo da podesimo obrtaje centrifuge, da je sasvim isključimo i još mnogo toga.

Zbog svega navedenog, javlja se prava panika kada u jednoj porodici veš mašina otkaže svoju poslušnost. Razlozi za prestanak njenog rada mogu da budu banalni, kao što je zapušen filter, a mogu da budu i ozbiljniji, pa da vam je potreban iskusan električar.

Naši majstori svoj posao obavljaju preko dvadeset godina, i za to vreme, na terenu i u konkretnim situacijama, videli su i rešili sve i svašta, pa ne postoji  kvar kome oni ne mogu da se suprotstave.

Kada je konkretno reč o nivelisanju veš mašine, to bi značilo da ćemo je podesiti da njeni nogari budu jednaki sa svih strana, u odnosu na mesto na kome je postavljena. Nekada pločice u kupatilu mogu da budu neravne, pa dolazi do toga da se veš mašina krivi na jednu stranu, što dalje rezultira poteškoćama u radu, jer na primer, kada uključite centrifugu, tada se mašina drma, pa čak i pomera sa mesta gde je postavljenja.

Upravo zbog svega toga je nivelisanje veš mašine važno i potrebno je da znamo kako se to tačno radi. Dobrom nivelacijom, moguće je izbeći razne kvarove koji bi proistekli ako taj posao ne bi bio obavljen kako treba.

Dolazak na teren se ne naplaćuje, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Ako je hitna intervencija u pitanju, i kvar koji ne može da čeka, tada smo u mogućnosti da izađemo na teren za do sat vremena i da rešimo problem.

Cene izbegavamo da govorimo putem telefona, iako su često naši klijenti radoznali i žele da što pre saznaju koliko neka intervencija košta. Mi ovu radoznalost razumemo, ali pokušajte da budete strpljivi i da nas razumete da ne želimo da vam damo paušalne informacije, koje mogu da se promene na terenu. Tako se dešava da ćete možda platiti manje ili više od cene koja vam je rečena preko telefona, pa da to predstavlja neprijatno iznenađenje. 

Kada majstori dođu do vas i pregledaju uređaj, onda mogu da kažu koliko će popravka da košta. Ova cena se ne menja do kraja radova i ne postoje troškovi koji bi se mogli nazvati skrivenim.