Programator ne funkcioniše dobro na veš mašini

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Programator možemo da nazovemo mozgom veš mašine, odnosno, to je deo koji je ranije bio mehanički, i jednostavan za popravku, zamenu, ugradnju... Već više od desetak godina, mehaničke programatore u potpunosti su zamenili elektronski koji imaju svoje programe rada, kao i displej na kome se vidi šta se dešava u veš mašini.

Recimo, na displeju podešavate koji broj obrtaja bubnja u jednoj minuti želite kod centrifuge, i to može da bude šesto, osamsto, hiljadu i slično. Isto tako, možete da zadate komandu da se centrifuga isključi sasvim. Pored toga, na programatoru, tj. njegovom displeju, vi kontrolišete program koji želite da pere veš. To naravno, zavisi od materijala, pa ćete birati program za vunu, lake stvari i tkanine, kao što su zavse, ali i pamuk, koji može da se otkuva na šezdeset ili devedeset stepeni, te da li hoćete pretpranje ili bez istog...

Dakle, sve ove funkcije obavlja programator i on govori mašini šta treba da radi. Nakon toga, vama samo ostaje da veš koji je sada čist, raširite na žici. Za sve probleme, na raspolaganju su vam naši majstori.