Kada treba raditi popravku servis mašine?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Popravku ili servis veš mašine treba raditi uvek kada primetimo da nešto nije u redu i da se veš mašina ne ponaša kao u početku, kada smo je kupili.

Kvarova može da bude zaista bezbroj i mi ćemo navesti samo neke. Na primer, može da se desi da mašina neće da povuče omekšivač, ili da neće da radi centrifuga... Pored toga, centrifuga može da bude bučna i da se bubanj izuzetno jako čuje, praktično da lupa dok se okreće... Veš mašina može da počne i da se pomera i da skače, što je veoma neugodno, tako da je možete zateći na sasvim drugom kraju kupatila u odnosu na njenu početnu poziciju. 

Veš mašina ume da ne povuče prašak ili da ne ispira kako treba, pa da to bude uzrok raznih alergija. Naime, zamislite posteljinu koja nije dobro isprana od praška a nalazi se u direktnom kontaktu sa kožom...

Kada kupite veš mašinu, predlažemo da sve prepustite majstorima, pošto se ljudima dešavala i ta situacija da mašina neće da krene da radi a sve je povezano... Ovde je u pitanju to da treba ukloniti blokade, koje se nalaze sa zadnje strane i mašina će početi normalno da funkcioniše.