Šta ako se polome šarke na vratima veš mašine?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Vrata od veš mašine se ne mogu otvoriti dok je u toku proces rada veš mašine. Takođe veš mašina neće početi sa radom, ako vrata od veš mašine ne mogu pravilno da se zatvore.

Vrata moraju biti besprekorno ispravna i funkcionalna kako bi se veš mašina uključila, a ukoliko je staklo napuklo ili dođe do problema u mehanizmu koji je zadužen za zaključavanje vrata možete imati veliki problem, jer nećete moći da koristite veš mašinu. Ukoliko su se šarke polomile na vratima od veš mašine, to ne bi trebalo da bude problem, jer će naši električari to veoma jednostavno zameniti.

Sve što je potrebno je da pozovete električare iz našeg servisa i zakažete popravku vrata na veš mašini. Naš električar će doći na vašu adresu i promeniti ceo postupak popravke vrata i zamene polomljenih šarki na vratima. Prvi korak je svakako da veš mašinu isključite iz struje , a zatim će električar skinuti stare šarke sa vrata. Uklanjanje oštećenih šarki se mora uraditi pažljivo i precizno, kako se vrata ne bi oštetila. Nakon što je naš električar demontirao šarke, on će uzeti nove i odgovarajučim alatom ih postaviti i povezati sa vratima.

Kada je montaža novih šarki gotova, električar će ponovo pokrenuti veš mašinu i testirati njen rad.

Ukoliko veš mašina radi normalno, električar će vas obavestiti i dati vam dozvolu za njeno ponovno uključivanje.

Svakako od nas dobijate i račun i garanciju pa ne morate brinuti o daljim problemima sa veš mašinom.