Veš mašina ne greje

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Da bi se veš oprao kako treba, potrebno je da veš mašina ugreje vodu na određenoj temperaturi.  Postoje programi koji su tako podešeni da zagrevaju vodu tačno koliko treba. Na primer, ako perete vunene stvari, svakako nećete da uključite otkuvavanje, i to na devedeset stepeni, jer bi se tada sva garderoba od vune skupila i mogli biste da je bacite. 

Takođe, ako perete pamuk i posteljinu, onda želite da to bude oprano najbolje moguće, da se ubiju sve bakterije i drugi mikroorganizmi, pa ćete da podesite da se voda zagreje do devedeset pet stepeni, dakle, na najvišu temperaturu. 

Takođe, moguće je prati na šezdeset stepeni, i domaćice često postavljaju pitanje, da li je i to dovoljno ili se mora uključiti baš na kuvanje? Pravi odgovor je da će šezdeset stepeni takođe ubiti sve mikrooranizme, ali ako želite da budete sasvim sigurne, tada uključite kuvanje i najvišu temperaturu.

Ukoliko veš mašina ne greje, tada morate da pozovete stručna lica da vide u čemu je problem i da odrade popravku. Naši majstori vam uvek stoje na raspolaganju i mogu da dođu.