Šta ako se polome šarke na vratima vertikalne veš mašine?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

 

Šarke na vratima i sama vrata na veš mašini su veoma važne, a ukoliko se pokvare, veš mašina ne može da se otvori, a ne može ni da počne sa radom. Ukoliko pokušate da otvorite vrata od veš mašine u toku trajanja programa, najverovatnije će veš mašina stati i pokvariti se, zato su nefunkcionalna vrata problem ne samo iz estetskih već i funkcionalnih razloga.

Mašine koje se otvaraju od gore imaju vrata sa gornje strane na čijem kraju je šarka koja se podiže zatvara kada se zatvori mašina. Ako se šarka razglavi ili otvori, vrata neće moći ni pravilno da se zatvore ni da se otvore. Zato ne možete koristiti mašinu dok ne zamenite šarke. Ista stvar je i kod klasične veš mašine, kod koje može doći do problema sa gumom koja je zadužena za dihtovanje vrata.

Zamenu šarki radi profesionalni vodoinstalater, veoma jednostavno i brzo a ovaj mali problem koji može da vam izazove velike probleme, veoma se lako rešava kada imate stručne vodoinstalatere.

Zato pozovite naš servis i zakažite zamenu šarki. Ne brinite, ne morate sami da nabavljate nove šarke, ve to pepustite našim majstorima, kako  bi izbegli grešku. Naši vodoinstalateri će doneti nove šarke, skinuti stare i postaviti nove. Vrata sa novim šarkama ćete moći lako i jednostavno da koristite. Što je najvažnije veš mašina će raditi bezbedno i sigurno, bez daljih kvarova.