Veš mašina ne cedi veš do kraja već ostaje vlažan

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kada nakon pranja primetite da se veš nije dobro iscedio već voda sa njega i dalje curi, to znači da veš mašina nije do kraja završila ceđenje veša. Naravno, takav veš nije adekvatno opran i isceđen pa ne možete da ga raširite za sušenje, već se mora ponovo prati,ali i rešiti problem na veš mašini, koji dovodi do toga.

Uzroci nepravilno isceđenog veša, mogu biti različiti, a jedan od njih je zapušen odvod. Odvod se može zapušiti od nakupljenih niti, neke manje pamučne stvarčice, kao što je čarapa i tada prljava voda ne može da izađe napolje zbog zapušenog odvoda, Drugi uzrok može biti u biti u pumpi i zapušenom filter. Ovaj problem ćete prepoznati po tome što će u bubnju biti voda, a veš logično mokar.

Uzrok neisceđenog veša može biti i u bubnju koji se ne okreće i centrifuge koja ne radi.

Ako ste sve pokušali a veš i dalje ostane mokar, pozovite naš servis. Proverićemo i isključiti sve uzroke, zbog kojih veš ne može da se iscedi pravilno.po potrebi moemo zameniti filter, pumpu ili otpušiti odvod. Nakon popravke i zamene delove, proveričemo da li veš mašina radi. Ako veš bude noramlno opran, tada ćete znati da smo kvar uspešno rešili.

Tu smo za sve vrste popravki. U većini slučajeva se ispostavi da ne morate da kupujete novu mašinu, već se sve može rešiti popravkom.

Sačuvajte račun i garanciju i nazovite nas i za druge popravke.